Τι φόρεσαν οι κυρίες στην Επίδαυρο: Από την Φιλαρέτη Κομνηνού με το υπέροχο κιμονό, στο ροζ φόρεμα της Κατερίνας Ευαγγελάτου (φωτό)

Οι εμφανίσεις τους στην παράσταση «Αντιγόνη»

Πολλά ήταν τα διάσημα πρόσωπα που παρακολούθησαν την παράσταση «Αντιγόνη», στην Επίδαυρο.

Ανάμεσα στις κυρίες που βρέθηκαν στο αρχαίο θέατρο ήταν η Νατάσα Παζαΐτη, η Δέσποινα Βανδή, που στήριξε τον αγαπημένο της Βασίλη Μπισμπίκη με την παρουσία της, αλλά και η Φιλαρέτη Κομνηνού που απόλαυσε στη σκηνή τον γιο της Γιώργο Παπαγεωργίου καιτη νύφη της Δανάη Μιχαλάκη.

Η Φιλαρέρτη Κομνηνού με τον γιο της Γιώργο Παπαγεωργίου, photo: NDP

Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή επέλεξε για την περίσταση ένα μάξι, σατέν φόρεμα το οποίο συνδύαζε με λευκές παλτφόρμες, ενώ η τραγουδίστρια ένα λαδί slip dress.

Η διάσημη ηθοποιός από πλευράς της ήταν ντυμένη στα μαύρα, με το υπέροχο ασπρόμαυρο κιμονό της να τραβά τα βλέμματα. Σε μια από τις φωτογραφίες την βλέπουμε δε να ποζάρει αγκαλιά με την σύζυγο του γιού της, η οποία φορούσε ένα όμορφο μάξι φόρεμα με έναν ώμο. 

Η Νατάσα Παζαϊτη με σατέν, μάξι φόρεμα, photo: NDP

Η Δέσποινα Βανδή αγκαλιά με τον Βασίλη Μπισμπίκη - το λαδί slip dress της τραγουδίστριας, photo: NDP

Η Κατερίνα Ευαγγελάτου με ροζ φουστάνι και κόκκινα πέδιλα, photo: NDP

Συνεχίζουμε με την Κατερίνα Ευαγγελινού και το όμορφο ροζ φορεμά της. Η καλλιτεχνική διευθύντρια του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου συνδύασε το ρούχο της με κόκκινα πέδιλα, που ταίριαζαν χρωματικά με τα σχέδια που είχε το φουστάνι της.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου με λευκό, μάξι φόρεμα, photos: NDP

Επόμενη στη λίστα η Αντιγόνη Κουλουκάκου που επέλεξε ένα λευκό, μάξι φόρεμα με μια λεπτή, καφέ ζώνη στη μέση. Ολοκλήρωσε την εφάνισή της με ένα ζευγάρι εσπαντριγιές. 

Σημειώνεται ότι η τραγωδία του Σοφοκλή ανέβηκε στην Επίδαυρο σε σκηνοθεσία του καταξιωμένου Λιθουανού σκηνοθέτη Cezaris Graužinis.

Πρόκειται για μια σύγχρονη και επίκαιρη μεταφορά της σοφόκλειας αντιπολεμικής τραγωδίας με ένα ανατρεπτικό πρωταγωνιστικό καστ: Αντιγόνη η Έλλη Τρίγγου. Κρέοντας ο Βασίλης Μπισμπίκης. Ισμήνη η Δανάη Μιχαλάκη. Άγγελος ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης ως Κορυφαίος του Χορού.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ