Συντετριμμένος ο Τζον Τραβόλτα αποχαιρετά τη Σάντι του – δεν άντεξε το κορίτσι του 20 χρόνια μάχη με τον καρκίνο (φωτό)

Έφυγε στην καρδιά του Αυγούστου η 73χρονη τραγουδίστρια που είχε ταυτιστεί με τον καλοκαιρινό έρωτα 

«Πολυαγαπημένη μου Ολίβια, έκανε τις ζωές μας τόσο πολύ καλύτερες. Η επιρροή σου ήταν εκπληκτική. Σε αγαπώ τόσο πολύ. Δικός σου από την πρώτη στιγμή που σε είδα και για πάντα. Ο Ντάνι σου, ο Τζον σου».

Με αυτή την ανάρτηση του στο Instagram και με μια δικιά της όμορφη φωτογραφία από παλαιότερες εποχές, τότε που κανένα σκοτάδι δεν μαύριζε τις καλοκαιρινές τους μέρες, ο Τζον Τραβόλτα αποχαιρέτισε την Ολίβια Νιούτον Τζον

 

 

 

 

Ήταν η συνεργάτης του στο έγκλημα, η ηθοποιός που ως Σάντι, η καλομαθημένη πρωταγωνίστρια του μιούζικαλ «Grease» έγινε διάσημη μέσα σε μια νύχτα δίπλα στο πλευρό του γοητευτικού ηθοποιού, εξαιρετικού χορευτή που ερμήνευσε αξέχαστο τοn ατίθασο Ντάνι. 

Για την ιστορία οι δυο τους ζουν έναν καλοκαιρινό έρωτα τη δεκαετία του 1950. Μαζί με το φθινόπωρο, όμως, έρχεται και η επιστροφή στο σχολείο και κανείς από τους δύο δεν γνωρίζει ότι θα συναντηθούν ξανά. Εγκλωβισμένος στην περσόνα του δημοφιλούς κακού αγοριού ο Ντάνι Ζούκο θα υποκύψει ξανά όταν η Σάντι Όλσον από καλό κορίτσι γίνεται μια γυναίκα με απαιτήσεις. Η ταινία έκανε πρεμιέρα στις 16 Ιουνίου 1978 στη Νέα Υόρκη και αποτέλεσε τεράστια εισπρακτική επιτυχία. 

 

 

«Η Σάντι μου άλλαξε κυριολεκτικά τη ζωή. Είχα κάνει κάποιες επιτυχίες στη μουσική πριν από την ταινία και είχα ήδη βραβευθεί με Grammy και άλλες διακρίσεις. Αλλά το «Grease» ήταν τόσο μαζικό που με ανέβασε σε άλλο επίπεδο. Και θα είμαι πάντα ευγνώμων γι' αυτήν την εμπειρία. Επίσης το να χορέψω με τον Τζον Τραβόλτα δεν ήταν και τόσο κακό!», είχε δηλώσει στο παρελθόν με γλυκιά νοσταλγία η Ολίβια Νιούτον-Τζον.

Ατυχώς η ζωή της, δεν ήταν τόσο εύθυμη όσο τα τραγούδια που ερμήνευε στο αγαπημένο αυτό μιούζικαλ.  Διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος τον Μάιο του 2017, για τρίτη φορά, είκοσι χρόνια μετά την πρώτη διάγνωση. Η δεύτερη φορά ήταν το 2013 και τότε η διάσημη σταρ που έχει τιμηθεί 4 φορές με βραβείο Γκράμι, έδωσε τη μάχη της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα, όταν ερωτήθηκε εκείνη την εποχή για ποιόν λόγο επέλεξε να μην δημοσιοποιήσει τη νέα περιπέτεια της υγείας της, απάντησε «σκέφτηκα ότι είναι η ζωή μου και απλά αποφάσισα να το κρατήσω για τον εαυτό μου».

Το 2006 μιλώντας για την πρώτη φορά που ο καρκίνος της χτύπησε την πόρτα το 1992 είχε δηλώσει στο CNN και τον δημοσιογράφο, Λάρι Κινγκ, «είναι πολύ δύσκολο να ζεις με αυτό. Είναι ίσως το πιο δύσκολο πράγμα που έχω βιώσει ποτέ, και έχω περάσει πολλά πράγματα».

 

 

 

 

Έχασε τελικά τη μάχη, που έδωσε τόσο γενναία, το πρωί της Δευτέρας σε ηλικία 73 ετών στο ράντσο της στη Νότια Καλιφόρνια, περιτριγυρισμένη από την οικογένεια και τους φίλους της. Όπως δήλωσε ο σύζυγος της, υπενθυμίζοντας ότι η αγαπημένη του Ολίβια είχε χάσει πρόωρα τον αδελφό και την αδελφή της από την ίδια ασθένεια, «ήταν για όλους μας ένα σύμβολο θριάμβων και ελπίδας για περισσότερα από 30 χρόνια».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ