Πάτρικ Μουράτογλου: Στην Μύκονο ο top tennis coach με την σούπερ εντυπωσιακή σύζυγό του - Έλληνας κατά βάθος πολύ (φωτό)

Οι φωτογραφίες από το ελληνικό τους καλοκαίρι

Διακοπές στη Μύκονο μαζί με την εντυπωσιακή σύζυγό του, κάνει ο Πάτρικ Μουράτογλου.

Ο ελληνικής καταγωγής, Γάλλος προπονητής του τένις, επέλεξε για ακόμα μια φορά την χώρα μας, ως τον καλοκαιρινό του προορισμό.

Σε ανάρτησή του στο Instagram τον βλέπουμε να ποζάρει μαζί με την Άντα, η οποία φορά ένα floral μαγιό και ασορτί παρεό, ενώ σε άλλο κλικ που δημοσίευσε, ο Μουράτογλου χαλαρώνει στην ξαπλώστα. «Καλημέρα Μυκόνος» γράφει στην ανάρτησή του. 

Φωτογραφίες: Instagram

Ο Μουράτογλου από τον Ιούνιο του 2012 έως τον Ιούνιο του 2022 ήταν προπονητής της Serena Williams και τώρα έχει αναλάβει την Simona Halep.

Ο Top coach «ανακάλυψε» τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Youtube και τον κάλεσε στην Ακαδημία του στη Γαλλία, ενώ έχει βοηθήσει κι άλλους Έλληνες τενίστες όπως τον Μάρκο Παγδατή και την Μιχαέλα Λάκη.

 

Πατέρας του είναι ο επιχειρηματίας, ο Πάρης Μουράτογλου, ο οποίος γεννήθηκε στην Αθήνα και έχει ρίζες από την Κωνσταντινούπολη. 

Δείτε επίσης: Μade In Greece ο πατήρ Μουράτογλου & υιός: Ακαδημία τέννις στην Γαλλία με 33 γήπεδα, 5 - Star ξενοδοχείο & σχολείο

Ο Πάτρικ Μουράτογλου παντρεύτηκε για δεύτερη φορά το 2013, όταν χώρισε με την πρώτη του σύζυγό, τη σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων Κλαρίς Μουράτογλου.

Η Άντα (Ada Obilu) είναι μια αφοσιωμένη και κομψή σύζυγος, πάντα ευγενική προς τον Τύπο, ωστόσο δεν έχουν γίνει πολλά γνωστά για την προσωπική ζωή της νεαρής, όμορφης Γαλλίδας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ