Η νιόπαντρη Jennifer Lopez θα μας τρελάνει: Φτερά & πούπουλα του Roberto Cavalli - ανεπανάληπτο show στο Carpi (φωτό & βίντεο)

Ξετρέλανε τους θαυμαστές της!

Η Jennifer Lopez έδωσε μια ανεπανάληπτη συναυλία στο Capri της Ιταλίας και ξετρέλανε τους θαυμαστές της.

Η 53χρονη star - η οποία παντρεύτηκε πρόσφατα τον αγαπημένο της Ben Affelck - εμφανίστηκε στην εκδήλωση LuisaViaRoma της Unicef που πραγματοποιήθηκε  στο μοναστήρι του 14ου αιώνα La Certosa di San Giacomo, το Σάββατο. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by jlo (@its__jlo__fanclub)

 

Όπως αναφέρει η Daily Mail το φιλανθρωπικό gala είχε ως επίκεντρο την Ουκρανία - όπου μαίνεται ο πόλεμος με την Ρωσία και στο show εμφανίστηκαν ακόμα ο DJ Diplo, η Sofia Carson και ο DJ Cruz.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός συγκλόνισε το κοινό της με τα outfits που φόρεσε και τα οποία αναδείκνυαν φυσικά την καλογυμνασμένη σιλουέτα της.

Ειδικότερα την είδαμε με ένα animal print σύνολο από τον Roberto Cavalli, το οποίο αποτελούνταν από ένα παντελόνι, ένα τοπάκι και ένα ασορτί πανωφόρι με φτερά και πούπουλα!

Η Jlo, που πρόφατα έκανε μήνα του μέλιτος στο Παρίσι μαζί με τον 49χρονο ηθοποιό και σκηνοθέτη, στη συνέχεια άλλαξε και έβαλε ένα εξίσου φαντασμαγορικό outfit.

Δείτε επίσης: Η Jennifer Lopez συνεχίζει μόνη της τον μήνα του μέλιτος στην Ιταλία: Την συνοδεύει η κόρη της - άφαντος ο Ben Affleck (βίντεο)

 

Το δεύτερο look της βραδιάς ήταν ένα κορμάκι  διακοσμημένο με αστραφτερούς κρυστάλλους και ασορτί διχτυωτό καλσόν.

 Χωρίς να αφήσει καμία λεπτομέρεια στην τύχη, ταίριαξε τις φανταστικές εμφανίσεις της με ένα στραφτερό μαύρο μικρόφωνο! 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ