Τρολ ή αλήθεια ο γάμος του playboy Dan Bilzerian; Η φωτό με τον «βασιλιά» του Instagram ντυμένο γαμπρό

Πάνω από 3 εκατομμύρια τα likes!

Ο αυτοαποκαλούμενος «βασιλιάς του Instagram» Dan Bilzerian, άναψε νέες φωτιές με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στα social media.

Ο 41χρονος Αμερικανός επιχειρηματίας, influencer και παίκτης του poker, με καταγωγή από την Αρμενία, μοιράστηκε με τους 33.4 εκατομμύρια followers του μια φωτογραφία στην οποάι τον βλέπουμε ντυμένο γραμπρό, δίπλα σε μια νεαρή καλλονή που φορά ένα φυστικί φόρεμα και κρατά μια ανθοδέσμη.

Photo: Instagram

«Τελικά το έκανα» έγραψε στο post και φυσικά όλοι έσπευσαν να του πουν συγχαρητήρια για τον γάμο του, που έσκασε σαν «βόμβα».

Βλέπετε ο δισεκατομμυριούχος είχε συνηθίσει τους θαυμαστές του σε στιγμιότυπα με όμορφες γυναίκες, όπλα και πάρτι σε κότερα. Κανείς δεν περίμενε λοιπόν ότι ο Playboy του Instagram ανέβηκε τελικά τα σκαλιά της εκκλησίας.  

 

 

 

 

 

 

 

 

Πάντως η ταυτότητα της κοπέλας που στέκεται δίπλα παραμένει άγνωστη. Την ίδια ωρά δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αναρωτήθηκαν αν ο γάμος είναι όντως αληθινός, αφού ο Dan έχει «τρολάρει» τους followers του.

«Επιτέλους φόρεσες παντελόνι;» θα σχολιάσει κάτω από το «επιτέλους το έκανα» του Dan, ένας από τους ακολούθους του και ένας δεύτερος θα γράψει «fake news». Σε τρίτο σχόλιο διαβάζουμε «οι τιμές των κοστουμιών μόλις ανέβηκαν».

Το news18.com αναφέρει ότι, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ladbible, ο Bilzerian ήταν στην πραγματικότητα στον γάμο ενός φίλου του στη Νότια Γαλλία και πως η γυναίκα ήταν μία από τις παράνυφες. Ο Bill Perkins, ο οποίος είναι παίκτης πόκερ υψηλού πονταρίσματος, από το Τέξας, ανέβασε φωτογραφίες από τον γάμο του και σε μία από αυτές φαίνεται ο Dan με τη συνοδό του. 

 

 

Πάντως το post του 41χρονου έχει ήδη συγκεκντρώσει πάνω από 3 εκατομμύρια likes και 110.000 comments! Όχι κι άσχημα!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ