Εριέττα Κούρκουλου για Ιωάννα Τούνη: ''Πόσο χαμηλά θα πέσουμε ακόμη;'' - Η δημόσια στήριξή της στην εγκυμονούσα influencer

Η Εριέττα Κούρκουλου στήριξε δημόσια την Τούνη.

Πριν λίγες ημέρες με μία συγκινητική, δημόσια ανάρτηση η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πως περιμένει το πρώτο της μωράκι με τον σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Τότε πολλοί έσπευσαν να της ευχηθούν για τα χαρμόσυνα νέα, ενώ κάποιοι δεν πτοήθηκαν και της έγραψαν αρνητικά σχόλια κάτω από την φωτογραφία στην οποία κρατά το θετικό τεστ εγκυμοσύνης και ένα μπουκέτο με κόκκινα τριαντάφυλλα. 

Η πασίγνωστη influencer, η οποία πριν λίγους μήνες έχασε την μητέρα της από καρκίνο , δεν απάντησε στα κακόβουλα σχόλια. Παρόλα αυτά πολλοί ήταν οι διάσημοι που πήραν το μέρος της και την υπερασπίστηκαν.

Ανάμεσά τους η Εριέττα Κούρκουλου, η οποία πριν λίγους μήνες έγινε μαμά. 

Εξοργισμένη και μη μπορώντας να πιστέψει τα όσα γράφονται για μια μέλλουσα μητέρα, η Εριέττα Κούρκουλου έγραψε στα Instagram Stories της: "Πόσο χαμηλά θα πέσουμε ακόμη;".

Η κόρη του Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση, ανάρτησε την φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη και εξέφρασε την λύπη της, αλλά και την  αγανάκτησή της. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ