Σακίρα: Tο νέο της φλέρτ με surfer & το τραγούδι της για απιστίες… που έφτασε τα 50.000.0000 views (φωτό & βίντεο)

Ένας νέος έρωτας γεννιέται...

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι νέες φήμες που θέλουν την κολομβιανή τραγουδίστρια Σακίρα να βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά ενός μελαχρινού σέρφερ, λίγες μόλις εβοδμάδες μετά τον χωρισμό της από τον ποδοσφαριστή τον Ζεράρ Πικέ.

 

 

 

 

Υπενθυμίζεται πως η διάσημη τραγουδίστια και ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά κατά την διάρκεια του γάμου τους.

 

 

Ωστόσο, ένα μήνα μετά τη δημοσιοποίηση του χωρισμού τους, η λατίνα σταρ πιάστηκε "στα πράσα", σερφάροντας με έναν μελαχρινό άνδρα. Όπως ήταν φυσικό, τα σενάρια περί ενός νέου έρωτα πήραν "φωτιά" στα social media. 

 

 

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που αναμετάδωσε ο Alpha, η Σακίρα, που βρίσκεται με τα δύο της παιδιά στις παραλίες της βόρειας Ισπανίας, κάνει σερφ με τον μελαχρινό άνδρα, ο οποίος είναι και ο ίδιος δάσκαλος του surf.

 

 

Οι φήμες των ξένων δημοσιευμάτων κάνουν λόγο για έναν νέο έρωτα, με τον οποίο η διάσημη λατίνα ξεπερνάει τον χωρισμό της από τον Ζεράρ Πικέ.

Παράλληλα, το νέο τραγούδι της Σακίρα με τους Black Eyed Peas και τον David Guetta, με τίτλο "Don't you worry" έχει σπάσει ήδα τα «ταμεία», συγκεντρώνοντας 50 εκατομμύρια προβολές μέσα σε έναν μόλις μήνα. Πολλοί είναι εκείνοι που κάνουν λόγο για σπόντες προς τον πρώην σύντοφό της, καθώς οι στίχοι του κομματιού αποδεικνύουν πως η τραγουδίστρια αναφέρεται σε κάποιο περιστατικό της ζωής της το οποίο την στεναχώρησε, όμως εκείνη κοιτάζει ψηλά και προχωράει μπροστά.

«Νιώθω τόσο ζωντανή, που θα ζήσω την καλύτερή μου ζωή. Κάνω αυτό που μου αρέσει. Ήμουν κάτω, τώρα σηκώνομαι...», αναφέρει μέσα στους στίχους της, μεταξύ άλλων.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ