Στη Ζάκυνθο με το κορίτσι του ο Στέφανος Τσιτσιπάς: Έκανε βόλτα, έπαιξε & πόζαρε με θαυμάστριές του (φωτό & βίντεο)

Περνά χαλαρές στιγμές στο νησί

Συνεχίζει να είναι πόλος έλξης η Ζάκυνθος για δημοφιλείς αθλητικές προσωπικότητες, αφού άλλη μια κατέφτασε στο νησί μας. Ο λόγος για τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος είναι το Νο4 της Παγκόσμιας Κατάταξης στο τένις.

Ο Έλληνας πρωταθλητής βρέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες, που επικαλείται το imerazante.gr, με ιδιωτικό σκάφος όπου κατέπλευσε αρχικά στο Κερί και μετά στην πόλη της Ζακύνθου.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς που ήταν μαζί με τη σύντροφο του Θεοδώρα Πεταλάς, η οποία είναι γεννημένη στο Λονδίνο από Γερμανίδα μητέρα και Έλληνα πατέρα.

Αυτή τη στιγμή ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη όπου σπούδαζε «Project Management and Technology». Ο πατέρας της είναι επιχειρηματίας, ενώ η οικογένεια της συνδέεται με δεσμούς αίματος με τον βασιλικό οίκο της Ολλανδίας.

Ο Έλληνας τενίστας μετά την παρουσία του πρόσφατα στο Ρολάν Γκαρός ξεκουράζεται πριν συνεχίσει το υπόλοιπο πρόγραμμα των αγώνων που θα δώσει το παρών.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς που έκανε βόλτα στην πλατεία Σολωμού και στην Πλατεία Αγίου Μάρκου, έπαιξε παιχνίδια σε κατάστημα, ενώ δεν αρνήθηκε να βγει φωτογραφία και να μοιράσει αυτόγραφα στους πολυάριθμους θαυμαστές του, κυρίως αυτούς της μικρής ηλικίας που ήταν κατενθουσιασμένοι μόλις τον συνάντησαν, όπως η Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου Κατερίνα Μοθωναίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είχε ολιγόλεπτη συνομιλία και με τον προπονητή του ΖΑΟΑ Μ. Βαζαίο, με τους δυο να γνωρίζονται πολύ καλά. Να τονίσουμε ότι ο έμπειρος προπονητής του Ομίλου έχει συναντήσει τον Τσιτσιπά από τα πρώτα του βήματα στο τένις, ενώ έχει πολύ καλές σχέσεις με τον πατέρα του Απόστολο Τσιτσιπά.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ