Όταν είχαν ρωτήσει τον Αλέν Ντελόν αν του αρέσει ως γυναίκα η Τζένη Καρέζη - Η vintage φωτό τους με τον Βισκόντι & την Ρόμι Σνάιντερ

Τι είχε γράψει ο Νίκος Μαστοράκης;

Η δημοσιογράφος και εκδότρια Έλενα Μακρή- Λυμπέρη δημοσιεύει απίθανες vintage φωτογαρφίες, στην σελίδα της elenasdiary_blog, στο Instagram.

Αυτή τη φορά μοιράστηκε ένα σπάνιο κλιπ από το 1960 στο οποίο βλέπουμε την Τζένη Καρέζη μαζί με τον Αλέν Ντελόν, τον Λουκιανό Βισκόντι και την Ρόμι Σνάιντερ στο πλοίο της επιστροφής από την Επίδαυρο το 1960.

Όπως γράφει στην ανάρτησή της:

«Η Ελληνίδα ηθόποιος είχε γνωρίσει το διάσημο ζευγάρι και τον σπουδαίο σκηνοθέτη σε παράσταση στο αρχαίο θέατρο και οι δημοσιογράφοι είχαν ενθουσιαστεί:  ο Νίκος Μαστοράκης είχε γράψει στην εφημερίδα «Εμπρός»:

"Τόπος του εγκλήματος ήταν το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, όπου ο Αλέν Ντελόν, συνοδευόμενος από τη Ρόμι Σνάιντερ και τον σκηνοθέτη Λουκίνο Βισκόντι, παρακολούθησε την παράσταση της τραγωδίας "Εκάβη" με πρωταγωνίστρια την Κατίνα Παξινού. Καθισμένοι στα διαζώματα του θεάτρου παρακολουθούσαν ως θεατές την παράσταση και η Τζένη Καρέζη με τον Λυκούργο Καλλέργη.

Σε κάποια στιγμή οι δύο Έλληνες ηθοποιοί κατευθύνθηκαν προς την πλευρά των Ευρωπαίων συναδέλφων τους, ανταλλάσσουν νχαιρετισμούς και κάθονται δίπλα τους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, καθ' όλη τη διάρκεια της παράστασης ο Ντελόν έριχνε το βλέμμα του προς την πλευρά της Καρέζη, η οποία ανταπέδιδε με ένα ευγενικό χαμόγελο, κάνοντας έξαλλη τη Σνάιντερ.

Αργότερα, σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου προς τον Ντελόν, αν του αρέσει ως γυναίκα η Τζένη Καρέζη, εκείνος απάντησε: "Είναι από τις γυναίκες που θα μπορούσα να αγαπήσω μέσα σε μια στιγμή. Έχει δύο μάτια καταπληκτικά!"».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ