Κουκάκι: «O πατέρας μου ήταν ένας κτήνος, αγροίκος, πιεστικός - Μας κακοποιούσε» λένε τα παιδιά του 55χρονου συζυγοκτόνου (βίντεο)

Σήμερα το τελευταίο αντίο στην 46χρονη μητέρα

Σήμερα συγγενείς και φίλοι λένε το τελευταίο αντίο στην 46χρονη μητέρα που δολοφονήθηκε από τον εν διαστάσει συζυγό της στο Κουκάκι.

Τα παιδιά της αδικοχαμένης Κατερίνας βρίσκονται σε κατάσταση σοκ και στις καταθέσεις που έδωσαν στην Αστυνομία χαρακτήρισαν με σκληρά λόγια τον πατέρα τους.

Στην κατάθεσή της η κόρη της 46χρονης  ισχυρίστηκε ότι η σχέση των γονιών της δεν ήταν καλή από την αρχή,, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Τασούλα Παπανικολάου

«Όταν ήμουν στο δημοτικό θυμάμαι περιστατικό, όπου ο πατέρας μου χτυπούσε τη μητέρα μου. O πατέρας μου ήταν ένας κτήνος και φερόταν άσχημα. Τη ζήλευε παθολογικά και κολλούσε το μυαλό του. Η μόνη έννοια της μητέρας μου ήμασταν εγώ και ο αδερφός μου. Ήταν αγροίκος και πιεστικός. Ήθελε να περνάει μόνο το δικό του. Ερχόταν μόνο σπίτι για να μας φέρει φαγητό από το μαγαζί  που εργαζόταν» είπε στους Αστυνομικούς η κοπέλα.

Οι σχέσεις των δύο παιδιών με τον πατέρα τους δεν ήταν καλές, όπως παραδέχθηκε στην κατάθεσή του και ο ίδιος ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος. Η άτυχη Κατερίνα και τα παιδιά της πίστευαν, όπως προκύπτει από τα στοιχεία, ότι είχε δεχτεί την απόφαση να χωρίσουν ως ζευγάρι.

Όμως εκείνος επέστρεψε στο σπίτι και παρά τις εκκλήσεις κυρίως των παιδιών του δεν έφυγε. Την Πέμπτη γράφτηκε ο τραγικός επίλογος. Ο γιος τους, που ήταν εκείνος στον οποίο τηλεφώνησε ο δράστης και βρήκε νεκρή τη μητέρα του, ισχυρίστηκε στις Αρχές:

«Ήταν κακός πατέρας. Μας κακοποιούσε από τότε που θυμόμαστε τον εαυτό μας. Ήρθε στο σπίτι με το ζόρι τον τελευταίο καιρό. Δε θέλαμε να μένει μαζί μας. Δημιουργούσε μόνιμα πρόβλημα» κατέθεσε από πλευράς του ο γιος της 46χρονης.

Ο 55χρονος δηλώνει τώρα συντετριμμένος και θα απολογηθεί στον ανακριτή την Τετάρτη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ