Η Διονυσίου Αρεοπαγίτου μια ατελείωτη πασαρέλα - Η λαμπερή επίδειξη του Βασίλη Ζούλια στον ιστορικό πεζόδρομο (φωτό & βίντεο)

Η εβδομάδα μόδας της Αθήνας έριξε αυλαία το απόγευμα της Δευτέρας

Ο πεζόδρομος της Διονυσίου Αρεοπαγίτου μετατράπηκε σε μια ατελείωτη πασαρέλα!

Η εβδομάδα μόδας της Αθήνας έριξε αυλαία το απόγευμα της Δευτέρας, με την επίδειξη μόδας του Βασίλη Ζούλια και του Περικλή Κονδυλάτου.

Να σημειωθεί ότι το φιλανθρωπικό ντεφιλέ πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Athens Xclusive Designers Week για τη στήριξη των σκοπών της Επιτροπής Elpida Youth του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Και το όνομα αυτής «Τhe Swans»! Ο Έλληνας σχεδιαστής εμπνεύστηκε από τον Αμερικανό συγγραφέα Τρούμαν Καπότε καθώς «Swans» συνήθιζε να ονομάζει τις όμορφες, κομψές πλούσιες και διάσημες μούσες του διεθνούς τζετ σετ που γνώρισε στα εκλεκτά πάρτι της υψηλής κοινωνίας, την δεκαετία του 1960.

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων Περικλής Κονδυλάτος από πλευράς του άντλησε έμπνευση από την αρχαιότητα και με βασικά υλικά τον χαλκό και το γυαλί, δημιούργησε εντυπωσιακά φουτουριστικά κοσμήματα για το show.

Το παρών στο show έδωσαν πολλά διάσημα πρόσωπα ανέμεσα στους οποίους ήταν η  Αλεξία Αντσακλή - Βαρδινογιάννη, η Μαριάννα Γουλανδρή, η Σίσσυ Φειδά, η Κατερίνα Καινούργιου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Άγγελος Μπράτης και η Δωροθέα Μερκούρη που είχε την χαρά να δει για πρώτη φορά την κόρη της Γαία να περπατά στην πασαρέλα.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

*Φωτογραφίες σε κείμενο και slider: NDP

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ