Μαρία Βοσκοπούλου: Συγκινεί το post της για την Γιορτή του Πατέρα - «Όσοι μπορείτε πάρτε τον μπαμπά σας μια σφιχτή αγκαλιά» (φωτό)

Δεν ξεχνά τον μπαμπά της Τόλη Βοσκόπουλο

Μια συγκινητική ανάρτηση ανήμερα της Γιορτής του Πατέρα έκανε η Μαρία Βοσκοπούλου.

Ειδικότερα η νεαρή ηθοποιός δημοσίευσε στα stories της ένα σκίτσο στο οποίο βλέπουμε ένα μπαμπά να κρατά από το χέρι την κορούλα, αλλά και ένα κόκκινο μπαλόνι και να προχωρούν μαζί. 

«Όσοι μπορείτε σήμερα, και κάθε μέρα, πάρτε τον μπαμπά σας μια σφιχτή αγκαλιά. Πείτε του ότι τον αγαπάτε. Συζητήστε τα πιο ασήμαντα και τα πιο σημαντικά, πάρτε ένα τηλέφωνο αν είστε μακριά. Δείξτε την αγάπη και μοιράστε την» έγραψε η μοναχοκόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου.

Υπενθυμίζεται ότι ο «πρίγκιπας» του ελληνικού τραγουδιού έφυγε από τη ζωή στις  σε ηλικία 81 ετών, στις 19 Ιούλιου 2021, με την είδηση να σκορπά την θλίψη στο Πανελλήνιο.

Την Κυριακή συμπληρώθηκαν παράλληλα 11 μήνες από τον θάνατό του και με τηνα φορμή αυτή η αρχιτέκτων, ηθοποιός, πρόεδρος του ΕΟΤ και πρώην βουλευτής δημοσίευσε στην σελίδα της στο Instagram μια γλυκιά φωτογγραφία στην οποία βλέπουμε τον αγαπημένο καλλιτέχνη να ποζάρει μαζί με την κόρη του.

Η Γκερέκου συνόδευσε το post της με την ημερομηνία «19/6/2022» και τον αριθμό « 11❤️».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ