Πέγκυ Ζήνα: «Δεν τσαντίζομαι που η κόρη μου δεν ακούει αποκλειστικά εμένα - θεωρεί τα τραγούδια μου λίγο πιο σοβαρά» (βίντεο)

Αποκάλυψε ότι η Ηλέκτρα ακούει φανατικά Josephine και Ελένη Φουρέιρα

Η Πέγκυ Ζήνα μίλησε στην κάμερα του Breakfast@Star και τον Τάσο Μπιμπισίδη, λίγο ο πριν τη μεγάλη συναυλία με τον Χρήστο Νικολόπουλο.

«Επειδή γνωριζόμαστε πια με τον κόσμο, μιλάω δημόσια μόνο όταν υπάρχει λόγος», δήλωσε αρχικά η τραγουδίστρια, αναφερόμενη στη συνέχεια στο πόσο νέος φαίνεται ο Χρήστος Νικολόπουλος.

«Έχω αγωνία που μεγαλώνω, αλλά σε λογικά πλαίσια. Θέλω να μεγαλώνω όμορφα, αλλά δε θα έκανα κάτι για να με αλλάξω, ή για να με κάνω 20. Το θεωρώ μάταιο… » είπε ακόμα στην εκπομπή του Star.

Στη συνέχεια μίλησε και για την επιτυχία που έχει γνωρίσει, ενώ τόνισε το πόσο σημαντικός ήταν ο ερχομός της κόρης της αλλά και η συνεργασία της με τον αείμνηστο Δημήτρη Μητροπάνο.

«Όταν γίνεται γονιός αρχίζεις και σκέφτεσαι διπλά… », δήλωσε, ενώ αποκάλυψε ότι η Ηλέκτρα ακούει φανατικά Josephine και Ελένη Φουρέιρα και λιγότερο τα δικά της τραγούδια. 

«Δεν τσαντίζομαι που η κόρη μου δεν ακούει αποκλειστικά εμένα γιατί θεωρεί τα περισσότερα τραγούδια μου λίγο πιο σοβαρά, λίγο πιο θλιμμένα... μου λέει τέτοια, της αρέσουν τα πιο ελαφριά μου» ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Μου άρεσε πολύ ο Ρακιντζής και μου αρέσει ακόμη… τον αγαπώ», δήλωσε στην εκπομπή, ενώ κλείνοντας, αναφέρθηκε και στο… bullying που δέχτηκε από τον φίλο της, Ηλία Ψινάκη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ