Ο Tom Cruise ερωτευμένος με την Paris Hilton! Την αγκαλιάζει σφιχτά και το διαδίκτυο «πέφτει» (φωτό & βίντεο)

Το Viral βίντεο

Η Paris Hilton έβαλε «φωτιά» στο διαδίκτυο με την τελευταία της ανάρτηση στο TikTok!

Την Τρίτη η Dj και κληρονός δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο την βλέπουμε μαζί με τον «Tom Cruise» να ετοιμάζονται να πάνε σε κάποια πρεμιέρα. Φυσικά δνε πρόκειται για τον ηθοποιό του Mission Impossible, αλλά για τον Miles Fisher, ο οποίος είναι φτυστός ο star.

«Paris δεν θέλω να αργήσω. Πρέπει να φύγουμε» ακούγεται να λέει ο τελευταίος ενώ η φωνή του έχει τροποποιηθεί λίγο με εφέ για να μοιάζει περισσότερο με αυτή του Cruise.

Στη συνέχεια, η Hilton μπαίνει στο δωμάτιο ντυμένη με ένα αστραφτερό φόρεμα. «Πρέπει να αργοπορούμε με στυλ. Είναι η βραδιά σου» του απαντά. 

«Είσαι τόσο πανέμορφη», της λέει ο Fisher πριν αγκαλιάσει σφιχτλα την Hilton και δηλώσει: «Νομίζω ότι πραγματικά θα καταπλήξουμε τον κόσμο». Η Paris προσθέτει με την σειρά της «νομίζεις ότι οι  θα πιστεύουν πραγματικά ότι είμαστε ζευγάρι;»

 

«Νομίζω ότι οι περισσότεροι θα το πιστέψουν οτιδήποτε» της αποκρίνεται εκείνος. Και φυσικά δεν ήταν λίγοι αυτοί που αρχικά πίστεψαν πως πρόκειται για τον πραγματικό Tom Cruise και όχι για έναν σωσία!

Το βίντεο έχει γρήγορα viral στο TikTok έχοντας ήδη 10 εκατομμύρια προβολές και 1 εκατομμύρια likes!  Η Paris και ο Fisher το ανέβασαν στη σενέχεια και στα Instagram τους μαζεύοντας πάλι χιλιάδες likes και σχόλια!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ