Royal Ascot 2022: Τα καπέλα υπερπαραγωγή που έβαλαν οι κυρίες - φαντασμαγορία χρωμάτων, design & ολίγης τρέλας (φωτό & βίντεο)

Έχει εξελιχθεί σε έναν ανεπίσημο διαγωνισμό για τα ποια θα εμφανιστεί με το πιο ξεχωριστό κομμάτι

Το Royal Ascot είναι ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα της χρονιάς, για τους λάτρεις των ιπποδρομιών, με το event να ξεκινά χθες και να αναμένεται να ολοκληρωθεί το Σάββατο 18 Ιουνίου.

Ωστόσο δεν επικεντρώνονται όλοι οι παρευρισκόμενοι (300.000 στο σύνολό τους) στο άθλημα, αφού για πολλλές είναι η ευκαιρία να επιδείξουν τα φανταχτερά τους καπέλα.

Φωτογραφίες: EPA via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Άλλωστε υπάρχει ενδυματολογικός κώδικας για τις γυναίκες, βάσει του οποίου πρέπει να φορούν «ένα καπέλο, headpiece ή fascinator».

Αποτέλεσμα αυτού είναι το Royal Ascot να έχει εξελιχθεί σε έναν ανεπίσημο διαγωνισμό για τα ποια θα εμφανιστεί με το πιο ξεχωριστό κομμάτι. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι ορισμένες κυρίες καταλήγουν να είναι και λίγο κίτς!

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LISA TAN (@ltmillinery)

 

 

 

 

 

Έτσι για ακόμα μια χρονιά βλέπουμε από καπέλα με φτερά στρουθοκάμηλου και λουλούδια, μέχρι headpieces - υπερπαραγωγή που δίνουν σίγουρα μερικούς παραπάνω πόντους ύψους στις γυναίκες που τα φορούν!

Φυσικά στο Roya Ascot δίνουν το παρών και μέλη της βασιλικής οικογένειας - όπως και η ίδια η βασίλισσα Ελισάβετ.

 

Μέχρι στιγμής είδαμε την πριγκίπισσα Βεατρίκη με τον σύζυγό της Edoardo Mapelli Mozzi. Η εγγονή της 96χρονης μονάρχη ντύθηκε στα ροζ συνδυάζοντας το ρούχο της με ένα λουλουδάτο καπέλο.

 

Η Καμίλα - η οποία έφτασε μαζί με τον σύζυγό της, τον διάδοχο πρίγκιπα Κάρολο - επέλεξε να ντυθεί στα μπλε. Η Κόμισσα Σοφί από πλευράς της - νύφη της Ελισάβετ - προτίμησε το ροζ κάνοντας τη διαφορά με το καπέλο της, το οποίο ήταν σε μπορτνό απόχρωση.

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @windsor.royals.lovely

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @thewindsorsfamily

H κόρη της βασίλισσας, πριγκίπισσα Άννα, εμφανίστηκε με ένα καφέ και μπεζ σύνολο, ενώ τέλος η Ζάρα Τίνταλ επέλεξε ένα λευκό και λιλά φόρεμα με ένα ιδιαίτερο καπέλο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ