Story of the day: Ερωτευμένος ηλεκτρολόγος κόβει το φως σε ολόκληρο χωριό για να συναντά κρυφά το κορίτσι του

Αχ, τι κάνει κανείς για τον έρωτα!

Ένας Ινδός ήρθε πρόσφατα αντιμέτωπος με τους κατοίκους του χωριού του και η αιτία ήταν οι συχνές δικοπές ρεύματος που παρατηρήθηκαν σ ολόκληρο τον οικισμό, αφού ο ίδιος «βύθιζε» το μέρος στο σκοτάδι για να δει το κορίτσι του!

Για εβδομάδες, οι κάτοικοι του Ganeshpur, ενός μικρού χωριού στην περιοχή Purnia του ανατολικού Μπιχάρ, έπρεπε να ανέχονται διακοπές ρεύματος, οι οποίες γινόντουσαν μόνο λίγες ώρες, μετά τη δύση του ηλίου.

Οι κάτοικοι απορούσαν αφού η εταιρεία ηλεκτρισμού δεν είχε αναφέρει καμία δυσλειτουργία του δικτύου ηλεκτροδότησης και κανένα από τα γειτονικά χωριά δεν αντιμετώπιζε παρόμοια θέματα.

Εξοργισμένοι άρχισαν να προσέχουν τι ώρες κοβόταν το ρεύμα και διαπίστωσαν ότι αυτό συνέβαινε πάντα όταν έπεφτε το σκοτάδι. Έτσι κατέστρωσαν ένα σχέδιο για να ερευνήσουν το «μυστήριο».

Ένα βράδυ που το ρέυμα κόπηκε μια ομάδα κατοίκων του Ganeshpur αποφάσισαν να ψάξουν στο χωριό για απαντήσεις. Όπως αναφέρει το odditycentral.com αφού «χτένισαν» τους δρόμους έφτασαν στην  αυλή του σχολείου όπου ανακάλυψαν δύο εραστές, οι οποίοι προσπαθούσαν να κρατήσουν κρυφή την σχέση τους.

Όπως αποδείχτηκε ο άνδρας, ο οποίος ήταν ηλεκτρολόγος, ήθελε τόσο απελπισμένο να κρατήσει τον έρωτά τους μυστικό που έκοβε το ρεύμα για 2-3 ώρες τη νύχτα κάθε φορά που συναντιόντουσαν, μόνο και μόνο για να μην τους δουν μαζί.

Ωστόσο οι συντοπίτες του δεν βρήκαν τόσο ρομαντική την κίνησή του, αφού ο άντρας - ότι παραδέχτηκε ότι αυτός ήταν πίσω από το σαμποτάζ - φέρεται να ξυλοκοπήθηκε, να του ξύρισαν τα μαλλιά και να τον περιέφεραν στους δρόμους του χωριού, ως τιμωρία. 

«Ο άνδρας παντρεύτηκε το κορίτσι παρουσία του Sarpanch και άλλων μελών του συμβουλίου του χωριού», είπε ο χωρικός Marar Ram Murmu στο Tribune India. Ο γάμος φέρεται να έσωσε τον ηλεκτρολόγο από νομικές επιπτώσεις, καθώς δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες εναντίον του, σύμφωνα με τον τοπικό αστυνομικό Βίκας Κουμάρ Αζάντ, ο οποίος είπε: «Έχουμε μάθει για το περιστατικό, αλλά θα ενεργήσουμε μόλις λάβουμε καταγγελία».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ