Δολοφονία Μαρίας Μπονίκου: Την Τετάρτη απολογείται ο μητροκτόνος - το χρονικό του εγκλήματος (βίντεο)

«Η Μαρία δεν άφηνε να φανεί το πρόβλημα με το παιδί της»

Σε τακτικό ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί την Τετάρτη παρέπεμψε ο εισαγγελέας τον 46χρονο γιο της ηθοποιού, Μαρίας Μπονίκου που συνελήφθη το Σάββατο, 4 Ιουνίου, για τη δολοφονία της μητέρας του, στην Αίγινα.

Την άτυχη γυναίκα εντόπισε εντός της οικίας της, συγγενικό της πρόσωπο, που την είδε πεσμένη μπρούμυτα και ειδοποίησε την αστυνομία. Έφερε τραύματα από μαχαίρι στο σώμα της, ενώ στο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια.

 

 

Το σπίτι δεν είχε σημάδια διάρρηξης και ο 46χρονος γιος της, προσήχθη άμεσα από τις Αρχές, καθώς θεωρήθηκε από την αρχή ο βασικός ύποπτος. Τελικά ο 46χρονος ομολόγησε την πράξη του και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πειραιά.

 

 

Σύμφωνα με το Mega ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να υπάρχει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για τον 46χρονο καθ’ ομολογία δολοφόνο.

 

Βάσει των ίδιων πληροφοριών ο άντρας συνελήφθη από τις αρχές τα ξημερώματα μετά από παράπονα των κατοίκων στην περιοχή γύρω από την εκκλησία του Αγίου Τρύφωνα ότι κάποιος έχει βάλει δυνατά μουσική. Μόλις οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο συνέλαβαν τον δράστη ο οποίος τραγουδούσε, μετά μουσικής. Άλλες αναφορές σημειώνουν ότι χόρευε κιόλας. Ο δράστης οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά και λίγες ώρες μετά τη σύλληψή του ομολόγησε την πράξη του.

«Δεν με άφηνε να βγαίνω έξω, δεν με άφηνε να μιλάω», φέρεται να είπε ο γιος της ηθοποιού στους αστυνομικούς.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ και φίλος της εκλιπούσας, Σπύρος Μπιμπίλας - ο οποίος υπνεθυμίζεται ότι ήταν εκείνος που αποκάλυψε ότι η ηθοποιός ήταν το θύμα της δολοφονίας - μιλώντας στο MEGA Καλημέρα δήλωσε για την σοκαριστική υπόθεση:

«Είμαστε συγκλονισμένοι. Ποτέ δεν περιμέναμε ότι μια φίλη μας και συνάδελφός μας θα έφευγε με αυτό τον τρόπο από τη ζωή. Η Μαρία ερχόταν σπάνια στα γραφεία μας, το μόνο που μας είχε πει ήταν ότι το παιδί της ήταν λίγο περίεργο. Ήταν ένα πρόσχαρο πλάσμα η Μαρία. Ήταν από τις πρώτες φωνές στην ελληνική μεταγλώττιση.

 

 

Είχαμε μείνει οικογενειακή φίλη και με το σύζυγό της που πέθανε πριν από δύο χρόνια. Η Μαρία δεν άφηνε να φανεί το πρόβλημα με το παιδί της όταν ερχόταν στα γραφεία μας. Ήταν ένα άτομο πολύ πρόσχαρο και γελαστό», περιέγραψε ο αγαπημένος ηθοποιός.

«Δυστυχώς στη ζωή ποτέ δεν μπορούμε να ξέρουμε το απρόσμενο. Βοήθεια από εμάς δεν είχε ζητήσει ποτέ. Δεν είχε κανένα οικονομικό πρόβλημα. Δε γνωρίζουμε ακόμα πότε θα γίνει η κηδεία, όταν πρόκειται για δολοφονία καθυστερούν αυτά», πρόσθεσε ο ίδιος.

Η ηθοποιός, Μάγδα Τσαγγάνη, φίλη και γειτόνισσα της Μπονίκου μιλώντας το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» είχε αναφέρει:

«Ήταν φίλη μου η Μαρία, είχαμε δουλέψει μαζί… Αυτά που διαβάζω στις εφημερίδες για τους άλλους, συνέβη απέναντι από το σπίτι μου. Είναι δυαντόν το παιδί αυτό, που το είδα μωρό, μόλις είχε γεννηθεί…».

 

 

Ακόμα είχε προσθέσει: «Ήταν λίγο περίεργο άτομο», είπε για τον γιο της ηθοποιού και συμπλήρωσε:  «Έβριζε δυνατά. Πάντως, υπήρχε πρόβλημα. ξέραμε ότι δεν δούλευε, δεν έκανε, δεν… Λέω, Χριστέ μου, τι άλλο θα ακούσω; Είμαι άρρωστη από χθες, δεν το περίμενα. Έπρεπε να έρθει να μας τα πει όλα η Μαρία, θα τον μαζεύαμε».

Όπως αποκάλυψε η Μάγδα Τσαγγάνη, η ηθοποιός είχε εμπιστευτεί σε άλλο πρόσωπο πως ένιωθε ότι κάποια μέρα θα τη σκοτώσει ο γιος της, ενώ είχε αποκαλύψει πως ο γιος της τής είχε πει πως εάν εκείνη πεθάνει, τότε αυτός θα πουλήσει όλη τους την περιουσία και θα αυτοκτονήσει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ