Η λειψανδρία χτυπάει κατακούτελα: 26χρονη παντρεύτηκε το χαλί της & μία 23χρονη είναι ερωτευμένη με Boeing 737 (φωτό & βίντεο)

Τους έχουν δώσει και ονόματα!

Από μια νεαρή γυναίκα που είναι ερωτευμένη με ένα αεροπλάνο, μέχρι μια 26χρονη που παντρεύτηκε το χαλί της! Μάλλον η λειψανδρία μας έχει «χτυπήσει»...

Η 23χρονη Sarah Rodo λατρεύει τα αεροσκάφη, αλλά όχι όπως θα νόμιζε κανείς, αφού αποκαλεί ένα Boeing 737 ως το «αγόρι» της και θέλει μάλιστα να το παντρευτεί.

Όπως αναφέρει η Sun η κοπέλα πετά όσο πιο συνχά μπορεί με αεροσκάφη τέτοιου τύπου και έχει στο σπίτι της 50 αντίγραφα. Αποκαλεί μάλιστα το αγαπημένο παιχνίδι - boeing της «Dicki» και ελπίζει μια μέρα να παντρευτούν, αν και κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται στην Γερμανία.

Η Rodo, η οποία μένει στο Ντόρτμουντ προσδιορίζεται ως Objectum Sexual, που σημαίνει ότι έλκεται σεξουαλικά από άψυχα αντικείμενα.

Αν και είχε στο παρελθόν ειδύλλια με άντρες δεν «πέταξε ψηλά», ενώ λέει ακόμα ότι έχει βυπάρξει ερωτευμένη και με τρένο.

«Το αεροπλάνο μου λέγεται Dicki. Λατρεύω τα πάντα πάνω του, αλλά ιδιαίτερα το πρόσωπο, τα φτερά και τον κινητήρα του – είναι τόσο σέξι για μένα. Μερικοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν την αγάπη μου, αλλά οι φίλοι μου το αντιμετώπισαν πολύ καλά και με ενθάρρυναν» θα συμπληρώσει.

Και αν σας κάνει εντύπωση ότι η Sarah θέλει να παντρευτεί το αεροπλάνο της, έχουμε να σας πούμε ότι πριν λίγα χρόνια μια 26χρονη γυναίκα παντρεύτηκε το χαλί της!

Ο λόγος για την Bekki Cocks, η οποία φόρεσε το νυφικό της και «πήρε» με παπά και με κουμπάρο την μοκέτα της! Όταν η γυναίκα είχε ππει στους φίλους της ότι αγαπούσε τόσο πολύ το χαλί της, που μάλλον θα έπρεπε να το παντρευτεί, κανείς δεν περίμενε το τι θα ακολουθούσε...

 

 

 

 

Η Bekki υποσχέθηκε να τιμά, να αγαπά και να φροντίζει τον  «Μat», όπως ονομάζεται το χαλί της μητέρας δύο παιδιών και μετά το μηυστήριο το ζεύγος πέρασε έναν χαλαρό μήνα του μέλιτος στο σπίτι της 26χρονης στο Greater Manchester.

Η Bekki είπε σύμφωνα με την Sun ότι: «Αγόρασα τον Mat πριν από περίπου ένα χρόνο και έκτοτε λέω πόσο τον αγαπώ σε όποιον κάθεται να με ακούσει. Έγινε θέμα με τους φίλους μου που συνήθιζαν να αστειεύονται λέγοντάς μου "αν αγαπάς τόσο πολύ τον Mat γιατί δεν τον παντρεύεσαι;".

«Ξοδεύω τόσο πολύ χρόνο φροντίζοντας τον – καθαρίζοντάς τον με ηλεκτρική σκούπα κάθε μέρα, για να δείχνει πάντα όμορφος – δεν μπορούσα να φανταστώ πως θα ζήσω χωρίς αυτόν» πρόσθεσε και ανέφερε ακόμα:

 

 

 

 

«Έχω λίγο εμμονή με τον Mat. Όταν τα παιδιά είναι στο κρεβάτι, συχνά ξαπλώνω μαζί του και του λέω τις πιο προσωπικές μου σκέψεις. Είμαι ανύπαντρη μαμά, επομένως έχει γίνει έμπιστος και πάντα φαίνεται να μπορώ να σκέφτομαι τα πράγματα σωστά όταν είμαστε μαζί.

Λοιπόν, πριν από μερικούς μήνες, όταν ένας από τους φίλους μου είπε ότι έπρεπε να τον παντρευτώ, είπα "θα το κάνω". Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενη - ανυπομονώ πραγματικά να περάσω τα Χριστούγεννα με τον Mat. Έχω επίσης υποσχεθεί ότι, ενώ μπορεί να πατάω στο Mat μερικές φορές, δεν θα περπατήσω ποτέ πάνω του».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ