Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η όψη Σελήνης - Πλούτωνα δημιουργεί ένα περίεργο κλίμα στην ψυχολογία μας

Αναλυτικά οι προβλέψεις

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο σήμερα Παρασκευή και σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα μέχρι να βγει σε φάση κενής πορείας στις 18:15 και μέχρι τις 21:38 που θα περάσει στον Λέοντα.

Η όψη Σελήνης-Πλούτωνα δημιουργεί ένα περίεργο κλίμα στην ψυχολογία μας, μας κάνει πιο ανήσυχους και είμαστε πιο βιαστικοί στα συμπεράσματα μας.

Αυτή είναι μια όψη αρκετά απαιτητική που δημιουργεί αγωνία και ένταση σε ψυχολογικό επίπεδο, είτε σε ό,τι αφορά τις σχέσεις μας προσωπικές κι επαγγελματικές είτε σε ό,τι αφορά τα οικονομικά. Δείχνει επίσης τάση χειρισμού στις σχέσεις ή και πιο τοξικές καταστάσεις.

Τα παρορμητικά ζώδια: Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως και κυρίως οι γεννημένοι-ες στο τρίτο δεκαήμερο θα έχουν μεγαλύτερη πίεση στη διάρκεια της μέρας και πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί σε όλους τους τομείς, υγεία, σχέσεις, δουλειά.

Όμως οι βραδινές ώρες της Παρασκευής είναι το κάτι άλλο. Είναι ίσως το πιο διασκεδαστικό βράδυ της εβδομάδας με τη Σελήνη να προχωρά στον Λέοντα, γι’ αυτό μη χάσετε μια έξοδο γιατί θα κάνει καλό στην ψυχολογία σας.

ΚΡΙΟΣ

Η Παρασκευή στο μεγαλύτερο μέρος της μπορεί να σας ζορίσει λίγο, καθώς η Σελήνη συναντιέται με τον Πλούτωνα σε απαιτητική όψη αντίθεσης. Μπορεί να υπάρχει κάτι που σας δημιουργεί αγωνία και πιθανώς να μη βρίσκεται και η ιδανική λύση. Ενδεχομένως ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον να σας βοηθήσει αρκετά με τις συμβουλές του να ξεπεράσετε κάποιο πρόβλημα. Από την άλλη, μπορεί να νιώθετε καταπιεσμένοι μέσα στο οικογενειακό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον και να μην μπορείτε να εκφραστείτε όπως θέλετε.

Μολονότι θέλετε να αποφεύγετε την ένταση κάποιες φορές, ίσως είναι απαραίτητο να την προκαλέσετε για να γλιτώσετε μελλοντικά προβλήματα και να βρείτε λύσεις. Πολύ διαφορετικό το βράδυ με τη Σελήνη να προχωρά στον Λέοντα και να σας ανοίγει την όρεξη για βόλτες.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί να κάνατε όνειρα για εξόδους, εκδρομές κλπ., αλλά πιθανώς να μην βρίσκετε τόσο καλή ιδέα να τρέχετε από δω κι από κει, άσχετα με τις προσκλήσεις που δέχεστε αυτές τις μέρες. Την Παρασκευή, με την επιρροή της Σελήνης σε σύνοδο με τον Πλούτωνα να είναι πολύ έντονη, ο τομέας της επικοινωνίας και των επαφών ενεργοποιείται ιδιαίτερα, αλλά μπορεί ειδικά προς το μεσημέρι να συναντήσετε κάποιες συμπεριφορές που δεν σας αρέσουν καθόλου. Σε αυτή την περίπτωση μην κρυφτείτε πίσω από τύπους και ευγένειες.

Πείτε αυτό που νιώθετε με ειλικρίνεια και θα κερδίσετε περισσότερο τον σεβασμό των άλλων. Τις βραδινές ώρες με τη Σελήνη στον Λέοντα ασχοληθείτε με κάτι που σας ενθουσιάζει, ακόμη κι αν αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα μείνετε σπίτι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι προηγούμενες μέρες με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας μπορεί να ήταν πιο κουραστικές για σας ή να σας γέμισαν με περισσότερη αγωνία, πιθανώς όμως η κρίση σας να επηρεάστηκε κι από τους λάθος ανθρώπους. Κάποιες φορές τα μεταβλητά ζώδια όπως το δικό σας είναι ευεπηρέαστα στις απόψεις των άλλων. Κι αυτό πιθανώς να σας έριξε και ψυχολογικά. Σήμερα η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο δημιουργώντας κάποιες αγωνίες σε πρακτικά ζητήματα, είτε της δουλειάς είτε των οικονομικών.

Από την άλλη, μπορεί να σας ανοίξει την όρεξη για κάποια έξοδα, τα οποία αν δεν είναι απαραίτητα καλό είναι να τα αποφύγετε. Το βράδυ με την είσοδο της Σελήνης στον Λέοντα θα νιώσετε πιο άνετα και πιο ευδιάθετοι, ενώ μια έξοδος θα σας φτιάξει ακόμη περισσότερο τα κέφια.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ