Η φωτογράφος Ολυμπία Κρασαγάκη αποκάλυψε ότι έχει καρκίνο: «Αποφασίζω να τον αποδεχτώ με υπομονή & αισιοδοξία» (φωτό)

Η ανάρτησή της

Μια δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η Ολυμπία Κρασαγάκη, η οποία και αποκάλυψε πως δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Η αγαπημένη φωτογράφος, στον φακό της οποίας έχουν ποζάρει πολλά διάσημα πρόσωπα δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία της στην οποία την βλέπουμε με την νοσοκομιακή ρόμπα και το σκουφάκι, ενώ δίπλα πρόσθεσε το «Το Κορίτσι με το Μαργαριταρένιο Σκουλαρίκι», το έργο του  Ολλανδού Ζωγράφου Γιοχάνες Βερμέερ.

 

 

«Έτσι ξαφνικά, εκεί που δεν τον περιμένεις, εκεί που δεν τον αναζητάς, έρχεται και σου αλλάζει την ψυχοσύνθεση , την ζωή την ίδια. Δεν ξέρεις ποτέ τι εκπλήξεις σου επιφυλάσσει.

Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι αυτός είναι ο κεραυνοβόλος έρωτας ή ο καρκίνος. Αποφασίζω λοιπόν, με ψυχραιμία, υπομονή, αισιοδοξία και με ένα χαμόγελο, να αποδεχτώ τον καρκίνο, που τόσο φοβόμαστε να κατονομάσουμε.

“Life is fantastic” έλεγε ο David Bowie και εγώ λέω “La Vie est Belle » !» έγραψε στην ανάρτησή της.

Στα σχόλια παρουσιάστριες, δημοσιογράφοι και πρόσωπα της showbiz έσπευσαν να της δώσουν δύναμη.

Η Νίκη Λυμπεράκη «άφησε» μια σειρά από κατακκόκινες καρδούλες, όπως και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.  Η Δανάη Μπάρκα έγραψε: «Υπεροχη μου Ολυμπία ❤️»

Η Δούκισσα Νομικού έγραψε: «Ολυμπία μου αγαπημένη! Σου στέλνω όλη μου την αγάπη. Όλα καλά θα πάνε! Με το χαμόγελό σου και την αισιοδοξία σου θα νικήσεις».

Στο σχόλιο της Έλλης Κοκκίνου διαβάζουμε: «Με αισιοδοξία,θετική ενέργεια,πίστη και το υπεροχο χαμόγελο σου θα νικήσεις γλυκεια μου Ολυμπία!!!!».

Η Δέσποινα Καμπούρη από πλευράς της σχολίασε: «Ολυμπία μου! Πόσο υπέροχη είσαι… πάμε γερά και δυνατά! Είμαι μαζί σου».

Μήνυμα συμπαράστασης έστειλε και η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία έγραψε σε σχόλιο κάτω από την ανάρτηση: «Ποσό σημαντικό που το επικοινωνείς. Για εσένα! Είμαι δίπλα σου. Ξέρω πως θα το ξεπεράσεις!»,

Το Eirinika της εύχεται από καρδίας «περαστικά» και «σιδερένια» και μόνο ευχάριστες εκπλήξεις στην ζωή της από εδώ και πέρα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ