Kourtney Kardashian - Travis Barker: Σήμερα ο γάμος τους στο Portofino - το κάστρο, τα Dolce & Gabbana σύνολα (φωτό & βίντεο)

Παντρεύονται για τρίτη φορά!

Ο τρίτος γάμος της Kourtney Kardashian και του Travis Barker θα είναι σίγουρα ο πιο θεαματικός!

Μετά την «προπόνηση» στο Λας Βέγκας και την νόμιμη τελετή στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια, η 43χρονη reality star και ο 46χρονος ντράμερ των Blink182 θα πουν το «I do» στην Ιταλία.

Το ζευγάρι - όπως και μέλη των οικογενειών τους - έχουν φτάσει ήδη στο κοσμοπολίτικο Portofino - για την τελετή που θα γίνει σήμερα Κυριακή.

Σε κάστρο του 16ου αιώνα ο γάμος

 Το ζευγάρι επέλεξε το Castello Brown, ένα κάστρο του 16ου αιώνα στην παραθαλάσσια πόλη Portofino, για την λαμπερή τελετή, στην οποία αναμένεται να δώσουν το παρών πολλά διάσημα πρόσωπα.

Το Castello Brown ήταν ένα στρατιωτικό προπύργιο που χρονολογείται από το 1425, σύμφωνα με τον ιστότοπο του χώρου. Τον δέκατο όγδοο αιώνα, το κάστρο έπεσε υπό γαλλική κυριαρχία και ο Ναπολέων Βοναπάρτης φρουρούσε ακόμη και τη δομή με τα στρατεύματά του, σε μια προσπάθεια να αποκρούσει τα βρετανικά πλοία που περνούσαν από εκεί.

Το κάστρο,πήρε το όνομά του από τον Άγγλο πρόξενο Montague Yeats Brown, ο οποίος το ανακαίνισε και το μετέτρεψε σε ιδιωτική κατοικία τον δέκατο ένατο αιώνα. Από το 1961 ανήκει στον Δήμο του Πορτοφίνο.

Αυτές τις μέρες, το Castello είναι ένας ιδιωτικός χώρος εκδηλώσεων που μπορεί να ενοικιαστεί για κανείς γάμους, εκθέσεις και γαστρονομικές εκδηλώσεις. Σύμφωνα με τον ιστότοπό τους, κοστίζει μεταξύ 3.500 και 5.000 ευρώ η ενοικίαση του κάστρου για μια ημέρα μεταξύ Απριλίου και Σεπτεμβρίου, ανάλογα με την ημέρα της εβδομάδας.

Η Ιταλία είναι ένα αγαπημένο μέρος διακοπών για τους διάσημους, συμπεριλαμβανομένων των Kardashian-Jenners. Η Kourtney και ο Travis ταξίδεψαν σε όλη τη χώρα το περασμένο καλοκαίρι, κάνοντας μια στάση στη Βενετία, σύμφωνα με το People.

Τα Outfits της οικογένειας Kardashian - Jenner

Η οικογένεια έφτασε στο Portofino, όπου απόλαυσαν το δείπνο τους στο Ristorante Puny. Η Kourtney επέλεξε για την περίσταση κολλητό, κόκκινο φόρεμα Dolce & Gabbana, με διαφάνεια στα πόδια, το οποίο και συνδύασε με ένα γουνάκι του ίδιου χρώματος.

Dolce & Gabbana φόρεσε και η υπόλοιπη οικογένεια με την Kim Kardashian να εμφανίζεται με ένα crop top και ασορτί κολάν. Η Kylie Jenner από την άλλη επέλεξε ένα κολλητό, μίνι φόρεμα με ασπρόμαυρες μπότες και τσάντα. 

Η Kendall Jenner ήταν σαφώς πιο κομψή με ένα μαύρο φουστάνι και σατέν κορσέ. Ολοκλήρωσε το Look της με μαύρες γόβες και ένα κολιέ με έναν μεγάλο κόκκινο σταυρό. 

Η Kloe Karadhasian από την άλλη φόρεσε ένα λεοπάρ φόρεμα, ενώ η μητέρα τους Kris Jenner ένα μαύρο φουστάνι με δαντέλα και statement σκουλαρίκια.

Η Kourtney έκανε άλλη μια αμφιλεγόμενη εμφάνιση πριν τον γάμο αφού εθεάθη με ένα μαύρο, μίνι φόρεμα το οποίο φαίνεται να έχει την εικόνα της Παναγίας στο κέντρο! Ολοκλήρωσε το look με ένα μαύρο πέλο με μπλε δαντέλα και γάντια. Όσο για τον γαμπρό αυτός την συνόδευε φορώντας ένα μακρύ μαύρο ρούχο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ