Η Linda Evangelista έκλεισε τα 57 - Oι φίλοι της πόσταραν φωτογραφίες με το εμβληματικό κίτρινο φόρεμα του John Galliano (φωτό / video)

Το αγαπημένο της φόρεμα το έχει πλέον προσφέρει στο Μητροπολιτικό Μουσείο της Νέας Υόρκης. 

Η Linda Evangelista, το top model της δεκαετίας του ‘90 και ένα από τα πιο επιτυχημένα όλων των εποχών, γιόρτασε στις 10 Μάϊου τα 57α γενέθλιά της. 
Οι φίλοι και οι θαυμαστές της δημοσίευσαν αμέτρητες φωτογραφίες της από τη «Χρυσή Εποχή» των nineties.

 

 

Μία από αυτές ήταν και η εντυπωσιακή φωτογραφία με μια κατακίτρινη βραδυνή τουαλέτα - κατασκευασμένη από τούλι και μπούστο από φτερά - την οποία είχε σχεδιάσει ο John Galliano και είχε φορέσει στην επίδειξη μόδας στο Παρίσι. Με το ίδιο φόρεμα, αλλά χωρίς το βέλο είχε φωτογραφηθεί από τον Patrick Demarchelier στη Νέα Υόρκη για το Harper's Bazaar.  H ίδια είχε εξομολογηθεί ότι το φόρεμα ήταν το αγαπημένο και ότι της είχε αλλάξει τη ζωή.

Όπως είπε ήταν το πρώτο φόρεμα υψηλής ραπτικής το οποίο είχε στην κατοχή της καθώς της το πρόσφερε ο Galliano. Μέχρι τότε είχε ορισμένα κομμάτια τα οποία της είχε προσφέρει ο Karl Lagerfeld. Για πολλά χρόνια το είχε στην κρεβατοκάμαρά της πανω σε μία κούκλα βιτρίνας και ήταν το πράγμα που έβλεπε, γεμίζοντάς της με χαρά. Με την πάροδο των ετών φοβήθηκε ότι θα φθαρεί για αυτό αποφάσισε να το δωρίσει στο Mητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης

Εκτός από το φυσικό της κάλλος,  η Linda Evangelista έμεινε στην ιστορία και για τη φράση: «δεν σηκώνομαι από το κρεβάτι μου για λιγότερα από 10.000 δολάρια την ημέρα».

 

 

Διαβάστε επίσης:

Linda Evangelista: Δείχνει πως παραμορφώθηκε το πρόσωπο & το σώμα της από τις πλαστικές - ''Δεν κοιτάζομαι πια στον καθρέπτη, δεν με αναγνωρίζω'' (φωτό)
Linda Evangelista: Το supermodel των 90's έκανε εγχείρηση για να μειώσει τα λιποκύτταρα της & παραμορφώθηκε - ''Μπήκα σε κύκλο βαθιάς κατάθλιψης, ζω μοναχικά, αλλά''...

Τους τελευταίους μήνες η ίδια δηλώνει απογοητευμένη από την εμφάνισή της καθώς όπως καταγγέλλει παραμορφώθηκε μετά από επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για να μειωθούν τα λιποκύτταρά της. Δήλωσε μάλιστα ότι δεν μπορεί να κοιτάξει στον καθρέπτη τον εαυτό της.
 «Έχω παραμορφωθεί τρομακτικά», δήλωσε το 57χρονο σήμερα μοντέλο, ισχυριζόμενη ότι έχει υποστεί μόνιμη βλάβη αφού εμφάνισε σπάνιες παρενέργειες μετά από μια... τυπική θεραπεία για την καταπολέμηση του λίπους, που έκανε το 2016.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ