Μέγαρο Μουσικής: Ο Μάριος Φραγκούλης μάγεψε το κοινό του με Jazz και Swing ήχους (φωτό & βίντεο)

Μια μοναδική συναυλία

Μετά τη sold out συναυλία στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού με τίτλο “Blue Skies” και την παγκόσμια κυκλοφορία του ομότιτλου album, το οποίο γνώρισε τεράστια επιτυχία, o Μάριος Φραγκούλης επέστρεψε με την Big Band, με νέο ρεπερτόριο και με εκλεκτό καλεσμένο τον Marc Devigne.

Ο Μάριος Φραγκούλης, έπαιξε σε ρυθμούς Jazz και Swing με την αγάπη και τον χρόνο σε μία ανοιξιάτικη συναυλία, γεμάτη ρυθμό και μελωδία.

Με τον χαρακτηριστικό ήχο της Big Band, τα εμβληματικά τραγούδια που σημάδεψαν την ιστορία του American songbook, αλλά και νέες συνθέσεις, ο καλλιτέχνης χάρισε μια μοναδική βραδιά σε όσους βρέθηκαν στο Μέγαρο Μουσικής.

Η Μαρίνα και ο Βασίλης Θεοχαράκης, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ο Γιώργος Περρής, η Δήμητρα Σελεμίδου και ο Τάκης Ζαχαράτος ήταν μόνοι μερικοί από όσους παερευρέθηκαν στη συναυλία.

Επίσης σύστησε τον ταλαντούχο συνάδελφο και φίλο του από τον Καναδά, Marc Devigne μέσα από μελωδικά ντουέτα, αλλά και τραγούδια από το διεθνές ρεπερτόριο τους. Ο Γαλλο-Καναδός ερμηνευτής, συνθέτης και ηθοποιός Marc Devigne υπήρξε φιναλίστ στο “Canadian Idol” και το καναδικό “The Voice” και πλέον είναι ένας παγκοσμίως περιζήτητος ερμηνευτής.

 Σκοπός του Μάριου Φραγκούλη άλλωστε είναι να μεταδώσει στο κοινό την τεράστια αγάπη του για όλους τους κορυφαίους συνθέτες που μέσα από τη μουσική τους για το Broadway και τις κλασικές ταινίες που μας έχουν συγκινήσει.

Η παράσταση “My Way” μας προετοιμάζει για μουσική και φως, ακριβώς στο ξεκίνημα της Άνοιξης. Διοργάνωση : Σύλλογος Θυάτειρα

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ