Η Εύη Φραγκάκη ερωτευμένη παρά ποτέ - ''Σήμερα γιορτάζει η δική μου ταύτιση, ο πιο δικός μου άνθρωπος'' (φωτό)

Τα τρυφερά λόγια αγάπης... 

Η Εύη Φραγκάκη είναι ερωτευμένη και δεν φοβάται να το δείξει. 

Η δημοσιογράφος διατηρεί δεσμό με τον Γιώργο Φιλόπουλο, με τον οποίο όπως λέει έχει το ίδιο mindset. 

Η σχέση του ζευγαριού μετρά περίπου πέντε χρόνια. Φυσικά, η Εύη Φραγκάκη έχει φροντίσει να γνωρίσει τον σύντροφό της στον γιο της και έχει αναπτυχθεί ανάμεσά τους μια καλή σχέση.

H παρουσιάστρια αποφάσισε ανήμερα του Αγίου Γεωργίοτ, να ανεβάσει στο Instagram μια φωτογραφία με τον καλό της, για να του ευχηθεί. 

 

Στην λεζάντα έγραψε ένα πολύ τρυφερό μήνυμα: ''Φαντάσου να συναντήσεις έναν άνθρωπο, με τον οποίο θα έχετε ίδιο mindset και θα εκπέμπετε σε όμοια vibes.

Οι ψυχές που μοιάζουν πολύ, αναπόφευκτα έλκονται. Τότε είναι που αξίζει να δείξεις όση ευγένεια ψυχής έχεις, να είσαι γενναίος για να αντιμετωπίζεις και να ξεπερνάς τα λιγότερο εύκολα και, κυρίως, να δίνεις πιο πολλή αγαπη με ουσιαστικό σεβασμό.

Θυμηθείτε, δεν είναι τίποτα δεδομένο, η ταύτιση δεν συμβαίνει συχνά στη ζωή και, στο κάτω-κάτω, είναι καλύτερα να χαίρεστε μαζί για τα σπανιότερα καλά, παρά να γκρινιάζετε για τα πιο ασήμαντα διαφορετικά. Σήμερα γιορτάζει η δική μου ταύτιση, ο πιο δικος μου άνθρωπος, ο πιο στενός μου φίλος, ο τύπος που αξίζει να χαίρομαι, να σέβομαι, να αγαπάω''. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ