Nicole Kidman & Anya Taylor-Joy εντυπωσιακές στην πρεμιέρα της νέας τους ταινίας - η μία με Prada, η άλλη με Dior (φωτό)

Η εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί

Η Nicole Kidman και η Anya Taylor-Joy εμφανίστηκαν στην πρεμιέρα του «The Northman» στο Λος Άντζελες και εντυπωσίασαν με τις τουαλέτες τους.

Οι δύο γυναίκες προταγωνιστούν στην ταινία μαζί άλλους διάσημους ηθοποιούς, όπως ο Willem Dafoe και ο Alexander Skarsgard.

«Ενθουσιασμένη που θα ξαναβρεθώ με το cast και το συνεργείο στην πρεμιέρα του The Northman» έγαρψε σε ανάρτησή της η 54χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, ανεβάζοντας παράλληλα μια σειρά από φωτογραφίες.

Φωτογραφίες: Instagram

Η Kidman φαινόταν λαμπερή με ένα μάξι φόρεμα Prada το οποίο είχε ροζ φτερά στα μανίκια και floral κεντήματα στην φούστα. Ήταν μια επιλογή της στυλίστριας Julia von Boehm.

Είχε ολοκληρώσει το look της με μαύρες peep-toe γόβες, μεταλλικό clutch Prada και κοσμήματα ORLOV.

Φωτογραφίες: Instagram

Όσο για την 29χρονη σταρ του Queens Gambit, αυτή αντιπροσώπευσε τις μάρκες της, δηλαδή τον Dior και τα Tiffany & Co, των οποίων και είναι παγκόσμια πρέβειρα.

Ειδικότερα φόρεσε μια απίθανη λευκή τουαλέτα (Dior) με ένα εκλπηκτικό κόσμημα στον λαιμό (Tiffany & Co). Την εφμάνισή της επιμελήθηκε ο στυλίστας Ryan Hastings.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? EaRtH ? (@earthward092)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? EaRtH ? (@earthward092)

Η Anya είχε τα μαλλιά της πιασμένα πίσω σε μια κομψή πλεξούδα, ενώ ολοκλήρωσε το outfit της με χρυσά κοσμήματα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ