Ήταν όμορφη & έγινε τέρας από τις πλαστικές: Η εμμονή της Tara να γίνει δήθεν Barbie - ακραίες επεμβάσεις (φωτό & βίντεο)

Θέλει να κάνει κι άλλες επεμβάσεις!

Η Tara Jayne από την Αυστραλία ήταν μια όμορφη κοπέλα, ωστόσο η εμμονή της να γίνει μια «ανθρώπινη κούκλα Barbie» μάλλον την έχει μετατρέψει σε τέρας... βέβαια εκείνη έχει στο μυαλό της να κάνει κι άλλες πλαστικές!

Η 33χρονη νοσοκόμα ξόδεψε πάνω από 250.000 δολάρια σε αισθητικές επεμβάσεις και την Κυριακή αποκάλυψε ότι «πεθαίνει» για να υποβληθεί σε μια σειρά από νέες χειρουργικές επεμβάσεις, αφού «κρατήθηκε» από το να κάνει οποιαδήποτε εν μέσω της πανδημίας Covid-19.

Μιλώντας στην Herald Sun, είπε σύμφωνα με την Daily Mail, ότι θέλει να ενισχύσει το στήθος της, να κάνει λίφτινγκ προσώπου, ρινοπλαστική για να πετύχει μια «μύτη Tinker Bell» και ανόρθωση γλουτών. Η Tara έχει ήδη μεγαλώσει το στήθος της πέντε φορές, έχει κάνει έξι επεμβάσεις μύτης και ατελείωτους γύρους Botox και filler.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Jayne (@tara_jayn3)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Jayne (@tara_jayn3)

Ωστόσο θέλει επίσης να κάνει κανθοπλαστική (χειρουργική αλλαγή του σχήματος των ματιών) - για να της δώσει μια όψη «γατίσιου ματιού»  - ενώ στοχεύει ακόμη και να αλλάξει το χρώμα των ματιών της.

Η ίδια δήλωσε ότι δεν είναι εθισμένη στις πλαστικές και δεν έχει κάνει καμία εδώ και δύο χρόνια, αλλά θέλει να δημιουργήσει την «καλύτερη εκδοχή του εαυτού της. Δεν νομίζω ότι πρέπει ποτέ να ντρέπεσαι για κάτι που σε κάνει να νιώθεις καλά», είπε. «Ο στόχος μου είναι να φαίνομαι πλαστική, ούτε καν αληθινή. Πεθαίνω να κάνω κι άλλο χειρουργείο ».

Πρόσθεσε επίσης ότι ενώ άλλοι επιλέγουν την άσκηση ή τις ημερήσιες εκδρομές στην παραλία για να είναι χαρούμενοι, εκείνη επιλέγει την χειρουργική επέμβαση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Jayne (@tara_jayn3)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Jayne (@tara_jayn3)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Jayne (@tara_jayn3)

«Δεν βλάπτω κανέναν, δεν λέω στους ανθρώπους ότι πρέπει να βγουν έξω και να τους κάνουν πράγματα, απλώς κάνω κάτι για τον εαυτό μου που με κάνει να νιώθω καλά», πρόσθεσε.

Η Tara αποκάλυψε επίσης ότι θέλει να πρωταγωνιστήσει σε ένα τηλεοπτικό ριάλιτι και έχει βάλει στο μάτι το The Celebrity Apprentice Australia.

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη στην Daily Mail Australia, την περασμένη εβδομάδα, η Tara αποκάλυψε ότι, ενώ είναι «ανοιχτή σε προσφορές», πίστευει ότι το ριάλιτι του Channel 9 μπορεί να της ταίριαζε, καθώς επικεντρώνεται σε δύο μεγάλες της αγάπες - τις επιχειρήσεις και τη φιλανθρωπία.

Τον Αύγουστο του περασμένου έτους, εμφανίστηκε στη σειρά ντοκιμαντέρ Mirror Mirror του Todd Sampson, που ακολουθούσε το ταξίδι Αυστραλών, που ήταν εξαρτημένοι στις πλαστικές.

Η Tara Jayne έχει επίσης εμφανιστεί στο παρελθόν στο ριάλιτι του E! «Botched» όπου προσπάθησε να πείσει τους γιατρούς Paul Nassif και Terry Dubrow να της βάλουν μεγαλύτερα εμφυτεύματα στήθους.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Jayne (@tara_jayn3)

ΕΠίσης προσχώρησε πρόσφατα στον ιστότοπο ενηλίκων OnlyFans όπου χρεώνει 25 $ για μια μηνιαία συνδρομή. Προηγουμένως καυχιόταν ότι κέρδισε 10.000 δολάρια τις πρώτες τρεις μέρες της στην πλατφόρμα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ