Η φαμίλια Beckham το καταδιασκεδάζει στο Μαϊάμι: Σήμερα γα, σήμερα γάμος γίνεται για Brooklyn & Nicola (φωτό & βίντεο)

Λέγεται ότι τους κόστισε 3 εκατομμύρια λίρες!

«Φιλιά από το Μαϊάμι» στέλνει η Victoria Beckham που παντρεύει τον γιο της Brooklyn με την Nicola Peltz.

Η σχεδιάστρια μόδας και πρώην μέλος των Spice Girls δημοσίευσε στη σελίδα της στο Instagram ορισμένες οοικογενειακές φωτογραφίες, ενώ έγραψε στο post της:

«Ένα συναρπαστικό Σαββατοκύριακο μπροστά μας!! Φιλιά από το Μαϊάμι ☀️? ?Σας αγαπάμε @brooklynbeckham και @nicolaannepeltz!! Σας φιλώ».

Στις εικόνες βλέπουμε την 10χδρονη Harper, τον 19χρονο Romeo και τον 17χρονο Cruz Beckham να ποζάρουν μαζί με τον μπαμπά τους, ενώ από πίσω φαίνονται κόκκινα και χρυσά μπαλόνια.

Φωτογραφίες: Instagram

Ο 23χρονος γιος της Victoria και του David Beckham έκανε γνωστό τον αρραβώνα του με την 27χρονη Αμερικανίδα ηθοποιό και μοντέλο τον Ιούλιο του 2020 και το νεαρό ζευγάρι αναμενόταν να παντρευτεί πέρυσι. Ωστόσο η πανδημία τους χάλασε τα σχέδια και ο γάμος τους θα γίνει τελικά σήμερα 9 Απριλίου.

Οι πληροφορίες θέλουν τον γάμο του ζευγαριού να είναι υπερπαραγωγή αφού θα σηματοδοτήσει την ένωση μιας από τις πιο διάσημες οικογένειες του Ηνωμένου Βασιλείου με μια ισχυρή -και εξαιρετικά πλούσια - οικογένεια από ΗΠΑ, αφού η 26χρονη είναι κόρη του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία Nelson Peltz.

Κι αν δεν πιστεύατε ποτέ ότι η περιουσία των Beckhams μπορεί να φαίνεται «μικρή» μπροστά σε αυτή της μέλλουσας γυναίκας του 23χρονου Brooklyn έχουμε να σας πούμε ότι η αξία της οικογένειας του γαμπρού υπολογίζεται στα 380 εκατομμύρια λίρες, ενώ από την πλευρά της νύφης στα 1,3 διασεκατομμύρια!

Έτσι δεν είναι να απορεί κανείς που το ζευγάρι φρόντισε να κανονίσει τα οικονομικά πριν από τον γάμο υπογράφοντας το προγαμιάιο συμβόλαιο.

Το ζευγάρι θα παντρευτεί στο οικογενειακό κτήμα της ηθοποιού στο Παλμ Μπιτς, αξίας 76 εκατομμυρίων λιρών, σε έναν γάμο 3 εκατομμυρίων λιρών, αναφέρει η Daily Mail.

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το παραθαλάσσιο κτήμα, που ανήκει στους γονείς της Nicola, Nelson και Claudia, διαθέτει δύο μεγάλες ιδιοκτησίες και έναν τεράστιο δρόμο που οδηγεί σε μια αυλή με φοίνικες. Το συγκρότημα διαθέτει επίσης υπαίθρια γήπεδα τένις και μπάσκετ και μια εκπληκτική πισίνα που περιβάλλεται από μια μεγάλη βεράντα με χώρο για τους επισκέπτες.

Στον γάμο αναμένεται να παρευρεθούν ο διάσημος σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ, η ηθοποιός Εύα Λονγκόρια και ο πρώην ποδοσφαιριστής Φιλ Νέβιλ. Η Melanie Brown – Mel B– από τις Spice Girls, επιβεβαίωσε ότι θα παρευρεθεί επίσης στην τελετή, η οποία έχει περιγραφεί από φίλους ως «η κοινωνία του Μαϊάμι συναντά τους Βρετανούς celebrities.

Ο νονός του Μπρούκλιν, σερ Έλτον Τζον, θα απουσιάζει λόγω της αλλαγής του προγραμματισμού της περιοδείας του στο Yellow Brick Road, αλλά ο άλλος νονός του επίδοξου σεφ, ο Ντέιβ Γκάρντνερ, θα είναι εκεί.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynbeckham

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynbeckham

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynbeckham

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynbeckham

Η γιαγιά της Nicola, από την πλευρά της μητέρας της, αναμένεται να είναι η κουμπάρα της, ενώ το νυφικό της Nicola θα είναι από τον οίκο Valentino.

Πριν από τον πολυαναμενόμενο γάμο, ο David και η Victoria πέρασαν χρόνο στο γιοτ τους, αξίας 5 εκατομμυρίων λιρών, αφού έφτασαν στο Μαϊάμι με άλλα μέλη της οικογένειας, συμπεριλαμβανομένης της ανιψιάς της Ωιψτορια Λίμπι Άνταμς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ