Πάτρα - Μάνος Δασκαλάκης για θάνατο σπιτονοικοκυράς: «Γιατί να σκοτώσεις μια γυναίκα που ούτε σου έχει γράψει το σπίτι;» (βίντεο)

Τι είπε σε συνέντευξή του ο πατέρας των παιδιών

Ο Μάνος Δασκαλάκης, ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτραπου πέθαναν διαδοχικά σε τρία χρόνια, μίλησε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς αλλά και για την μητέρα των κοριτσιών Ρούλα Πισπσιρίγκου, η οποία περνά σήμερα την πόρτα του εισαγγελέα.

«Η Ρούλα τη φύλαγε στις αρχές, μετά μπήκε μια άλλη γυναίκα. Άλλαξαν τρεις γυναίκες μέχρι να “φύγει” η σπιτονοικοκυρά» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην κυριακάτικη εφημερίδα  «ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ».  Και πρόεσθεσε ακόμα ότι: «Είχε πέσει και από τότε έκατσε στο κρεβάτι και ένα βράδυ ξαφνικά κόντευε να κάνει σηψαιμία. Είχε μια πληγή στο πόδι μεγάλη σε βάθος.

Την πήγαμε στο νοσοκομείο, την επαναφέραμε γιατί είχε χάσει τα λογικά της. Ήταν να της κόψουν το πόδι αν θυμάμαι καλά. Τη βγάλαμε από το νοσοκομείο, της πήραμε ορθοπεδικά κρεβάτια, τα πάντα».

Και συνέχισε: «Η γυναίκα καταρχήν έπαιρνε μια σύνταξη. Ούτε λεφτά είχε ούτε τίποτα. Εμείς τής δίναμε τα ενοίκια κανονικά με αποδείξεις. Μπορεί να φανεί, υπάρχουν τα πάντα στις φορολογικές δηλώσεις. Δεν υπήρχε όφελος. Καταρχήν, γιατί να σκοτώσεις μια γυναίκα που ούτε σου έχει γράψει το σπίτι;».

Για τις εξελίξεις με την υπόθεση και την Πισπιρίγκου είπε μεταξύ άλλων: «Της είπα ότι δεν πρόκειται να πάω να τη δω γιατί αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι δύσκολα. Ήταν μια λογική απάντηση που μπορούσα να της δώσω γιατί μέσα μου δεν αισθάνομαι καλά, όχι να τη δω. Δεν γίνεται, απλά δεν γίνεται. Τους είπα από την αρχή ότι είναι πολύ δύσκολη η θέση μου. Είμαι πολύ ξεκάθαρος.

Πάντα έχω μπροστά μου την αλήθεια. Ποτέ δεν έχω πει το παραμικρό ψέμα. Τους είπα ότι αδυνατώ να πιστέψω πως έχει κάνει η Ρούλα αυτό ακόμα και τώρα. Θα προσπαθήσω να βρω την αλήθεια. Πάντα ήθελα την αλήθεια για τα παιδιά μου».

Ακόμα δήλωσε ότι δεν φοβάται και πως δεν κρύβεται: «Δεν είμαι εξαφανισμένος. Έχω πάθει το μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου. Δεν περίμενα ότι θα φτάσω στα 30 μου και θα μάθω κάτι τέτοιο. Δεν έχω κανέναν λόγο να κρυφτώ. Δεν έκρυψα ποτέ τίποτα και ποτέ δεν έχω να κρύψω κάτι. Σε κάθε θάνατο έλεγα ότι μετανιώνω που δουλεύω τόσες ώρες για να κάνω το καλύτερο για τα παιδιά μου και δεν έχω ζήσει κάποιες στιγμές μαζί τους. Αν μετάνιωνα μια φορά τότε, μετανιώνω 50 τώρα».

«Δεν έχω να φοβηθώ κανέναν και τίποτα. Θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου. Από πού βρέθηκε η κετανίνη. Από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη. Πώς την έδωσε, τι έγινε με τα άλλα δύο μου παιδιά» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ