Όταν ο Patrick Demarchelier φωτογράφιζε τις καλλονές των 90ς: Naomi, Claudia, Helena, Cindy σε απίθανα κλικς (φωτό)

Τον αποχαιρέτησαν με συγκινητικά λόγια

Διάσημα μοντέλα των 90s αποχαιρέτησαν με συγκινητικά λόγια τον Γάλλο φωτογράφο Patrick Demarchelier (Πατρίκ Ντεμαρσελιέ), που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 78 ετών.

Ο Demarchelier είχε συνεργαστεί με πολλά γνωστά περιοδικά μόδας και ήταν γνωστός για τη δημιουργία εικόνων διάσημων με μια πινελιά υψηλής ραπτικής

Ωστόσο οι πιο διάσημες φωτογραφίες του ήταν αυτές της πριγκίπισσας Νταϊάνα, την οποία φωτογράφισε για πρώτη φορά το 1989. Ήταν μάλιστα ο πρώτος μη Βρετανός φωτογράφος που του ζητήθηκε να φωτογραφίσει τη βασιλική οικογένεια του Ηνωμένου Βασιλείου.

Στον φακό του είχαν ποζάρει τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου της μόδας, με τις καλλονές της δεκαετίας του 90 να ανεβάζουν στο Instagram τα απίθανα κλικς του.

«Μία από τις αγαπημένες μου ιστορίες και τοποθεσίες με τον υπέροχο Patrick Demarchelier στη Ζανζιβάρη ?❤️ Τόσες πολλές υπέροχες αναμνήσεις και ιστορίες που δημιουργήθηκαν σε τόσα πολλά μαγικά σημεία σε όλο τον κόσμο.

Αχ πόσο γελάσαμε.. Θα μου λείψεις και θα θυμάμαι πάντα πόσο υποστήριξες τη δική μου φωτογραφία. Μάλιστα, μου είπες να το ακολουθήσω επαγγελματικά, με έκανες να το πιστέψω. Τι εμπνευσμένος μέντορας που ήσουν» έγραψε στο Instagram η Helena Christensen.

Δείτε όλες τις φωτό πατώντας το βελάκι στα δεξιά

Η Cindy Crawford από πλευράς της θα γράψει σε δικό της post: «Αναπαύσου εν Ειρήνη, @patrickdemarchelier. Ευχαριστούμε για τόσες πολλές υπέροχες αναμνήσεις και όμορφες, διαχρονικές εικόνες».

Δείτε όλες τις φωτό πατώντας το βελάκι στα δεξιά

Με συγκίνηση αποχαιρέτησε τον Γάλλο φωτογράφο και η Naomi Campbell η οποία έγραψε μεταξύ άλλων:  «Είμαστε όλοι λυπημένοι και πληγωμένοι με την είδηση ​​του θανάτου.

Τράβηξα πολλές φωτογραφίες μαζί σας για πάνω από 3 δεκαετίες (...) Η διάθεσή σας ήταν πάντα χαρούμενη, ανεβαστική και, ζωντανή με ταπεινότητα και πάθος, ενθουσιασμό για τη δουλειά σας, όποια κι αν είναι η δουλειά. Έμαθα πολλά από εσάς...».

Δείτε όλες τις φωτό πατώντας το βελάκι στα δεξιά

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

«Λυπάμαι πολύ που ακούω τον θάνατο του @patrickdemarchelier. Θα θυμάμαι πάντα τα γυρίσματά μας μαζί — θα μου λείψει το ενθουσιώδες «Bebe» και η εκλεπτυσμένη κομψότητα που έφερνε πάντα στη δουλειά του.  Μου άρεσε τόσο πολύ η συνεργασία μαζί του και έχω πολλές όμορφες αναμνήσεις» διαβάζουμε τέλος στην ανάρτηση της η Claudia Schiffer.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ