Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ο πατριώτης surfer: Πώς ξεκινά την ημέρα του για να ξεχάσει ότι χάνει εκατομμύρια χρήστες (βίντεο)

Έχει κάθε λόγο να αγχώνεται...

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ έχει εντάξει το surf στην καθημερινή του ρουτίνα, με τον διευθύνων σύμβουλο της Meta να δηλώνει ότι τον βοηθά να αντιμετωπίσει τα άσχημα νέα της ημέρας.

Ειδικότερα μιλώντας στο The Tim Ferriss Show ο Ζούκερμπεργκ είπε ότι κάνει surf κάθε πρωί πριν πάει στην δουλειά του λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «όταν είσαι εκεί έξω στο νερό, είναι πολύ δύσκολο να επικεντρωθείς σε οτιδήποτε άλλο».

«Όταν είσαι στη σανίδα, επικεντρώνεσαι στο να βεβαιωθείς ότι θα παραμείνεις στη σανίδα και δεν θα χαλάσεις κάτι» πρόσθεσε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck)

Ακόμα, σύμφωνα με το nypost.com είπε ότι λίγο αφότου ξυπνήσει το πρωί  ελέγχει τα email του σχετικά με εσωτερικές εξελίξεις στην εταιρεία του – κάτι που συνήθως είναι «ένας μεγάλος αριθμός κακών ειδήσεων και νέων πραγμάτων που πρέπει να απορροφήσω».

Έτσι, σύμφωνα με τον ίδιο, δεν θέλει να ξεκινήσει κατευθείαν να δουλεύει - μόλις δει τα meil του - και προτιμά να κάνει λίγο surf πριν αρχίσει την απαταιτική του ημέρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Mr Facebook την 4η Ιουλίου είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο που τον δείχνει να κάνει surf κρατώντας μια αμερικανική σημαία, κάτι που σχολιάστηκε αρνητικά από τους χρήστες του διαδικτύου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck)

Ο συνιδρυτής της Meta έχει δηλώσει παράλληλα, ότι σχεδιάζει να αφιερώσει σχεδόν τον μισό χρόνο του φέτος δουλεύοντας εξ αποστάσεως από την Χαβάη και όχι στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Menlo Park της Καλιφόρνια. Ο ίδιος κατέχει περίπου 1.500 στρέμματα γης στο νησί Kauai.

Σύμφωνα με το Frobes η καθαρή αξία του Ζούκερμπεργκ υπολογίζεται στα 81 δισεκατομμύρια δολάρια, καθιστώντας τον τον 15ο πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο.

Ωστόσο έχει κάθε λόγο να αγχώνεται, αφού η μετοχή της Meta έχει χάσει περίπου το ένα τρίτο της αξίας της από τότε που ανακοίνωσε την πιο πρόσφατη έκθεση κερδών της, σύμφωνα με την οποία το Facebook χάνει νεαρούς χρήστες έναντι του TikTok και του Snapchat.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ