Ο Romeo Beckham με νέο look: Αγκαλιά με την μικρή του αδερφή ο 19χρονος - έβαψε τα μαλλιά του πλατινέ (φωτό)

Ακολουθεί τα βήματα του διάσημου μπαμπά του στο ποδόσφαιρο

Μια αλλαγή έκανε ο Romeo Beckham, που έβαψε τα μαλλιά του σε πλατινέ ξανθό χρώμα.

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής της Φορτ Λόντερντεϊλ, ο οποίος ακολουθεί τα βήματα του διάσημου μπαμπά του David Beckham, φαίνεται πως τον αντιγφράφει και στην εμφάνιση, αφού και ο αστέρας των γηπέδων έχει κάνει κατά καιρούς πολλές αλλαγές στα μαλλιά του.

Ο Romeo μοιράστηκε με τους 3.3 εκατομμύρια followers του στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία τον βλέπουμε μαζί με την αδελφή του, την 10χρονη Harper, η οποία είναι και το μόνο κορίτσι της οικογένειας αφού ο David και η Victoria έχουν ακόμα δύο αγόρια, τον 23χρονο Brooklyn και τον 17χρονο Cruz.

Photo: Instagram

Την ίδια εκόνα ανέβασε στο Instagram της και η μητέρας τους η οποία και έγραψε: «Χαρούμενη Κυριακή! Κάποια αγαπάει τον μεγάλο της αδερφό!! ?Κυριακάτικα φιλιά από τον Romeo και την Harper».

Ο 19χρονος, σύμφωνα με την Sun, μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ των ΗΠΑ όπου παίζει ποδόσφαιρο και του Ηνωμένου Βασιλείου όπου έχει την έδρα της η οικογένεια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ROMEO (@romeobeckham)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ROMEO (@romeobeckham)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ROMEO (@romeobeckham)

Ο Romeo υπέγραψε με την Fort Lauderdale CF τον Σεπτέμβριο και έχει παίξει για τον σύλλογο σε πολλές περιπτώσεις. Παράλληλα έχει ασχοληθεί με την μόδα, ενώ το 2011 αναδείχθηκε ο 26ος πιο καλοντυμένος άντρας της Βρετανίας — σε ηλικία μόλις οκτώ ετών!

Δείτε επίσης: Ο David Beckham παραχώρησε τα social media του στην Ουκρανή Iryna: Σώζει νεογέννητα & τις μητέρες τους (φωτό & βίντεο)

Δύο χρόνια αργότερα, υπέγραψε την πρώτη του μεγάλη συμφωνία με την Burberry και συνέχισε να πρωταγωνιστεί σε μια σειρά από καμπάνιες της βρετανικής μάρκας.

Έχει επίσης δουλέψει με την εταιρεία ρούχων Canada Goose και τον Ιανουάριο πόζαρε στο πρώτο του εξώφυλλο για την L’Uomo Vogue.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ