Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Στην σημερινή μέρα κυριαρχούν η νευρικότητα, η βιασύνη, η παρόρμηση, οι διαφωνίες, τα απρόοπτα

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας

Καλή εβδομάδα! Από χθες το απόγευμα πέρασε η Σελήνη στον Σκορπιό και θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο σε όλη τη διάρκεια της Δευτέρας.

Η Σελήνη στον Σκορπιό θα είναι ιδιαίτερα ενεργή σε όψεις στη διάρκεια της μέρας, καθώς θα σχηματίσει τετράγωνα με την Αφροδίτη και τον Άρη, αντίθεση με τον Ουρανό και θα καταλήξει σε ένα τρίγωνο με τον Ερμή και τον Δία. 

ΚΡΙΟΣ

Καλή εβδομάδα! Μια αρκετά πιεστική μέρα για όλους ανεξαρτήτως ζωδίου είναι η Δευτέρα, καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη και αντίθεση με τον Ουρανό, φέρνοντας κάποια απρόοπτα μέσα στη μέρα σας κυρίως σε σχέσεις φιλικές ή με συνεργάτες, αλλά και στα οικονομικά.

Αν έχετε λοιπόν μια επαγγελματική συζήτηση, κάποια δραστηριότητα που χρειάζεται να μιλήσετε με πολλά άτομα, προσπαθήστε εσείς που γνωρίζετε αυτή την πιεστική συνθήκη να διαφοροποιήσετε τις αντιδράσεις σας και να μην ρίξετε λάδι στη φωτιά. 

ΤΑΥΡΟΣ

Καλή εβδομάδα! Οι όψεις της Σελήνης με τον Ουρανό και τον Άρη μπορεί να σας ζορίσουν λίγο με τις υποχρεώσεις σας και τις ευθύνες που μπορεί να έχετε απέναντι στους άλλους και να αντιδράσετε κάπως σπασμωδικά. Κι ενώ μπορεί η πρόθεση σας να μην είναι καθόλου αυτή, δηλαδή εσείς να θέλετε να κάνετε μια ήσυχη και μετρημένη κουβέντα, με κάποιο τρόπο μπορεί οι αντιδράσεις των άλλων να σας κάνουν τελικά να ξεφύγετε εκτός ορίων. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλή εβδομάδα! Η πρώτη μέρα της εβδομάδας είναι απαιτητική, καθώς η Σελήνη συναντά Ουρανό και Άρη σε κόντρα όψεις. Είναι μια αρκετά έκρυθμη ημέρα, με απρόοπτα σε όλα τα επίπεδα, γι’ αυτό πρέπει να προστατέψετε όσο γίνεται περισσότερο τον εαυτό σας και ίσως να αποφύγετε να πάρετε ανοιχτά θέση σε μια κατάσταση στον χώρο δουλειάς. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ