Όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα του X-Factor: Οι παίκτες που εντυπωσίασαν & η Καβαλιώτισσα αστρολόγος (βίντεο)

Η μουσική μόνο ενώνει και φτιάχνει μεγάλες παρέες!

Πρεμιέρα έκανε το X-Factor το βράδυ της Παρασκευής με ανθρώπους όλων των ηλικιών να ανεβαίνουν στη σκηνή με στόχο να φτάσουν την κορυφή.  Συνοδοιπόροι τους οι τέσσερις κριτές.

Η μουσική μόνο ενώνει και φτιάχνει μεγάλες παρέες. Το πάθος για τη μουσική είναι ένα και δε διαφέρει αν είσαι άντρας ή γυναίκα, νέος ή μεγαλύτερος σε ηλικία, αν τραγουδάς μόνο σου ή με μπάντα. Αυτή είναι η πεποίθηση του φετινού X Factor στο MEGA και το καθιστά σαφές από την πρώτη κιόλας στιγμή!

«Η ζωή μας αλλάζει και ήρθε η ώρα να αλλάξει και το X Factor», ακούγεται να λέει ο Χρήστος Μάστορας. «Από σήμερα καταργούνται οι κατηγορίες», συμπληρώνει ο Μιχάλης Stavento. «Δεν έχει σημασία ούτε το φύλο, ούτε η ηλικία», εξηγεί η Μαρίζα Ρίζου. «Το μόνο που μετράει είναι το πάθος για τη μουσική», τονίζει ο Στέλιος Ρόκκος.

«Ποδαρικό» στο φετινό X-Factor έκανε το συγκρότημα «Γίναμε» σε μία εξαιρετική εκτέλεση του «Τι να θυμηθώ» συνδυάζοντάς το με «ραπ».


Με ένα «ιδιαίτερο» κομμάτι έκανε την εμφάνισή της η Κατερίνα Λαζαρίδου και έδειξε το πλούσιο φωνητικό της ταλέντο.  Μάλιστα ο Χρήστος Μάστορας ενθουσιάστηκε τόσο πολύ, που ανέβηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει μαζί με τη διαγωνιζόμενη, αλλά εκείνη τον «στρίμωξε»!

«Με στενοχωρεί που δεν έχετε ιδέα ποια είμαι, γιατί ακολουθεί ο ένας τον άλλον στο Instagram. Είστε απαράδεκτος» είπε με χιουμοριστική διάθεση η παίκτρια στον Χρήστο Μάστορα.

Ο Mark Tomaj «τόλμησε» να τραγουδήσει... Μαντόνα και με γυαλί που ζήλεψε μέχρι και... Stavento τράβηξε τα βλέμματα!

Paradise City ή Δεν θυμάσαι; Το συγκρότημα «Decho» τα... έμπλεξε και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό!

Ο Αναστάσης Φράγκος με το «ιδιαίτερο» στυλ του κατάφερε να συγκινήσει τους κριτές με το τραγούδι του!

Παρά το νεαρό της ηλικίας του ο Σωκράτης Χάρης δοκίμασε να τραγουδήσει ένα δύσκολο κομμάτι και... εντυπωσίασε!

Η γλυκιά Θεοφανία Τσολάκη κατάφερε τον σκοπό της. Να ξεσηκώσει τους κριτές και να φέρει... χαρά στο στούντιο! Η  παρουσιάστρια αστρολογίας - σε τοπικό κανάλι της Καβάλας - τραγούδησε το «Ακρογυαλιές Δειλινά» και είπε μερικά πράγματα για τα... ζώδια!

«Είμαι παρουσιάστρια στην βόρεια Ελλάδα. Είμαι η Θεοφανία Τσολάκη είμαι 33 ετών και έρχομαι από την όμορφη Καβάλα. Στην Καβάλα εργάζομαι σε ένα τοπικό κανάλι ως παρουσιάστρια αστρολογίας. Είναι το μεγάλο μου χόμπι το οποίο ξεκίνησα να το κάνω και επάγγελμα πλέον. Πριν έρθω στο X-Factor έλεγξα τον αστρολογικό μου χάρτη ο οποίος που έλεγε ότι θα τα πάω καλά» είπε η ίδια στο βίντεο γνωριμίας, ωστόσο τελικά δεν κατάφερε να «κερδίσει» τους κριτές.

«Το ρίσκαρες πολύ. Δεν έφυγε ακόμα ο ανάδρομος. Υποσχέσου ότι δεν θα σε χάσουμε από τη ζωή μας αλλά τι το ήθελες το τραγούδι τώρα; Θα πάω δίπλα της. Θα πάρω τη Θεοφανία και θα φύγω και θα πάρω και το τηλέφωνό της» της είπε ο Στέλιος Ρόκκος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ