Chic στα γκρι η Naomi Campbell: Με ταγιέρ, μπερέ και κατακόκκινα γάντια στο Αβαείο του Westminster (φωτό)

Είναι η  Παγκόσμια Πρέσβειρα του Καταπιστεύματος της Κοινοπολιτείας της Βασίλισσας

Η Naomi Campbell παρευρέθηκε στην λειτουργία, για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας, που τελέστηκε στο Αβαείο του Westminster στο Λονδίνο, αυτή τη Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2022, στην οποία φυσικά έδωσαν το παρών τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Το super model και μητέρα ενός παιδιού συμμετείχε ως Παγκόσμια Πρέσβειρα του Καταπιστεύματος της Κοινοπολιτείας της Βασίλισσας, με την ίδια να κάνει σχετική ανάρτηση στο Instagram., δείχοντάς μας παράλληλα το κομψό σύνολο που επέλεξε για την περίσταση.

Από τότε που έλαβε τον ρόλο τον Σεπτέμβριο του 2021, η Naomi είναι υπεύθυνη για την ανάδειξη του προφίλ του QCT (The Queen's Commonwealth Trust) και την υποστήριξη καινοτόμων - σε όλη την Κοινοπολιτεία - ηλικίας μεταξύ 18 και 35 ετών, αναφέρει η Daily Mail.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

PRINCE 

H 51χρονη «γαζέλα» της πασαρέλας φόρεσε ένα κομψό, καρό, μάλλινο ταγιέρ από το brand Alaia, το οποίο αποτελούνταν από μια γρκι φούστα με μπαλούν στο τελείωμα, ασορτί σακάκι και τζάκετ σε στυλ σακακιού.

Είχε ολοκληρώσει δε το look της με κατακκόκινα γάντια, ένα γκρι μπερέ - που ταίριαζε με το outfit της - μαύρο καλσόν και γόβες με λουστρίνι στο μπορστινό μέρος, ενώ ακόμα φορούσε μεγάλα γυλιά ηλίου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ