Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η ημέρα ξεκινά με τάση απαισιοδοξίας, πίεση σε ό, τι αφορά τις υποχρεώσεις μας, αλλά και τάση να είμαστε πιο επικριτικοί

Αναλυτικά οι προβλέψεις...

Η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, αλλά οι όψεις που σχηματίζει απέχουν από το να χαρακτηριστούν εύκολες.

Ξεκινά το πρωί με την αντίθεση προς τον Κρόνο που δημιουργεί τάση απαισιοδοξίας, πίεση σε ό, τι αφορά τις υποχρεώσεις μας, αλλά και τάση να είμαστε πιο επικριτικοί. Βέβαια αυτή η όψη είναι και αρκετά παραγωγική, αν αποφασίσουμε να πέσουμε με τα μούτρα στη δουλειά χωρίς να αποσπάται η προσοχή μας από ό,τι συμβαίνει δίπλα μας.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα προσφέρεται από νωρίς για να φέρετε εις πέρας τα πρακτικά θέματα της δουλειάς σας και να προσεγγίσετε με πιο σοβαρό τρόπο και πνεύμα πρακτικότητας τι λειτουργεί και τι όχι, με την αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο. Θα είστε πιο δυναμικοί και πιο αποφασιστικοί σε όλα όσα θέλετε να κάνετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί το ξεκίνημα της ημέρας να μην σας βρίσκει από πλευράς διάθεσης στα καλύτερα σας, με τη Σελήνη στον Λέοντα σε αντίθεση με τον Κρόνο. Το πρωί της Τρίτης ίσως νιώθετε πολύ πιεστικές τις απαιτήσεις των άλλων στη δουλειά ή στο σπίτι ή μπορεί να σας πνίγουν όλες οι υποχρεώσεις που έχετε και δεν μπορείτε να σηκώσετε κεφάλι. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το χιούμορ σώζει όταν έχουμε να διαχειριστούμε πιο απαιτητικές καταστάσεις στη ζωή μας ή όταν χρειάζεται να κάνουμε παρατηρήσεις στους άλλους. Έτσι μπορεί σήμερα ένας συγγενής, ένας συγκάτοικος ή ο-η σύντροφος σας να σας φορτώνουν με δικές τους ανάγκες ή μπορεί ένας συνεργάτης να σας αποσπά από τη δουλειά σας με τις δικές του απαιτήσεις.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ