42 εντυπωσιακά σχέδια στα νύχια για το Μάρτιο 2022 - Παστέλ χρώματα, ombre σχέδια...(φωτό)

Εσείς τι μανικιούρ θα κάνετε; 

Ο Μάρτιος είναι εδώ και ο ερχομός του σηματοδοτεί την έναρξη της νέας σεζόν, που αποτελεί πάντα ευκαιρία για ανανέωση… από την κορφή ως τα νύχια.

Τα χειμερινά μανικιούρ δίνουν λοιπόν τη θέση τους σε νέα σχέδια νυχιών και αυτό που μένει είναι να βρεις μέσα από μια πληθώρα επιλογών το επόμενο  nail art που θα ζητήσεις από τη μανικιουρίστ σου.

Εμείς ετοιμάσαμε μια συλλογή από προτάσεις που περιέχει τόσο διαχρονικές επιλογές όσο και σχέδια για νύχια τα οποία βασίζονται στις πιο καυτές τάσεις για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2022.

Γαλλικό μανικιούρ, διακριτικά σχέδια νυχιών ή περίτεχνα nail art, όποιο κι αν είναι το γούστο σου, σίγουρα θα βρεις αρκετή έμπνευση μέσα από τις φωτογραφίες που ακολουθούν!

Ιδέες για ανανεωμένο γαλλικό στα νύχια

Το γαλλικό μανικιούρ όχι μόνο έχει επιστρέψει στα top nail trends τα τελευταία χρόνια, αλλά το επιλέγουν όλο και περισσότερες γυναίκες χάρη στις νέες υπέροχες παραλλαγές του.

Προτίμησε λοιπόν ένα ανανεωμένο γαλλικό στα νύχια, παίζοντας με τις γραμμές (πάχος, πλάγιο, ανάποδο, διπλή γραμμή κ.α.) αλλά και με τα χρώματα, τόσο της βάσης όσο και της άκρη. Για παράδειγμα, στη γραμμή του γαλλικού θα δούμε φέτος κάθε είδους χρώμα, πολλές παστέλ αποχρώσεις ή ακόμη και prints.

Διακριτικά μανικιούρ που εντυπωσιάζουν

Διακριτικό και εντυπωσιακό στην ίδια πρόταση; Κι όμως! Τα συγκεκριμένα σχέδια νυχιών, παρότι minimal, είναι τόσο chic που εντυπωσιάζουν με την πρώτη ματιά!

Από τα μονίμως trendy και κομψά νουντ νύχια, μονόχρωμα ή με κάποιο διακριτικό σχεδιάκι, μέχρι τα swirl nails με τις απαλές αφηρημένες καμπύλες γραμμές, οι επιλογές είναι πολλές.

Οι παστέλ αποχρώσεις στα νύχια θα έχουν φυσικά την τιμητική τους και τη φετινή Άνοιξη. Το μωβ όμως είναι επίσης ένα χρώμα που θα ξεχωρίσει, αφού η απόχρωση very peri είναι το κορυφαίο χρώμα της χρονιάς για το 2022 σύμφωνα με το Pantone Color Institute.

Περίτεχνα σχέδια νυχιών που θα είναι trendy το Μάρτιο 2022

Τα περίτεχνα σχέδια νυχιών απαιτούν λίγη περισσότερη προσπάθεια από εσένα ή τη nail artist σου, όμως το αποτέλεσμα αξίζει τον κόπο! 

Μια από τις τάσεις στα νύχια που θα έχει την τιμητική της τη φετινή Άνοιξη είναι τα animal prints. Αυτά που θα ξεχωρίσουν φέτος ωστόσο, είναι το cow print και το ζεβρέ μοτίβο αναφέρει το beautetinkyriaki

Από εκεί και πέρα, δεν θα λείψουν τα floral μανικιούρ σε διάφορα μεγέθη, σχήματα και χρώματα. Είναι άλλωστε μια τάση που βλέπουμε κάθε χρόνο τέτοια εποχή στην κορυφή.

Δύο ακόμη στοιχεία που μπορούν να απογειώσουν το τελικό αποτέλεσμα ενός περίτεχνους nail art είναι τα abstract σχέδια και οι μεταλλικές λεπτομέρειες.

Πάρε έμπνευση από τις παραπάνω φωτογραφίες και δημιούργησε το δικό σου μοναδικό μανικιούρ που θα κερδίσει τις εντυπώσεις!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ