Ουκρανές & Ουκρανοί διάσημοι κλαίνε on camera, στηρίζουν τους συμπατριώτες τους - Τραγουδιστές, ηθοποιοί, influencers (φωτό)

Τα social media των celebrities της Ουκρανίας ήταν γεμάτα με φωτογραφίες χαρούμενες στιγμές, αλλά τώρα....

Μέχρι πρότινος τα social media των celebrities της Ουκρανίας ήταν γεμάτα με φωτογραφίες από ταξίδια, χαρούμενες στιγμές, συναυλίες και φωτογραφήσεις.

Μετά την ρωσική εισβολή ωστόσο, όλα άλλαξαν... και οι εικόνες αυτές έχουν αντικατασταθεί από δάκρυα και μηνύματα συμπαράστασης προς τους στρατιώτες και τις οικογένειές τους.

Ο πέλμος δεν γνωρίζει άλλωστε διάσημους και μη, με πολλούς από αυτούς να αναγκάζονται να μείνουν προστευμένοι από τους βομβαρδισμούς και άλλους να «βλέπουν» τον δρόμο της ξενιτιάς.

Η Influencer Daria Kvitkova, η οποία έχει πάνω από ένα εκατομμύριο followers στο Instagram θα γράψει, μεταξύ άλλων, σε πρόσφατη ανάρτησή της:

«Θέλω να νιώσω ξανά το φως μέσα μου και να αρχίσω να νιώθω χαρά. Ας πούμε σήμερα, κοιμηθήκαμε ντυμένοι, αλλά μέσα στο σπίτι. Το βράδυ, δόξα τω Θεώ, δεν τρέχαμε πουθενά.  Το πρωί, ολόκληρη η οικογένειά μου ξύπνησε, ο σύζυγός μου με φίλησε και ο γιος μου μου χαμογέλασε - αυτή είναι τώρα η μεγαλύτερη ευτυχία!».

Παρόμοιες εικόνες συναντάμε και στο Instagram (1.3 εκ followers) του παρουσιαστή Nikita Dobrynin, ο οποίος συμμετείχε στο Bachelor μαζί με την Daria Kvitkova. 

Η ζωή του ζευγαριού δεν ήταν ωστόσο πάντα έτσι...

Η ηθοποιός, τραγουδίστρια και παρουσιάστρια Tina Karol, η οποία έχει 1.8 εκατομμύρια followers στο Instagram θα γράψει σε μία από τις αναρτήσεις της: «Είμαι σε γυναικείο μοναστήρι - προέβλεψα τον πόνο και πήγα να προσευχηθώ πριν από μια εβδομάδα ... και έμεινα ... μάλλον για πολύ καιρό ... Είθε η φωνή και το τραγούδι μου να χρειάζονται προσευχές για εσάς και για την Ειρήνη. Αγαπημένη Ουκρανία!».

Πριν μόλις λίγο καιρό φόραγε ακριβές τουαλέτες και κέρδιζε βραβεία στη μουσική....

Η Jamala, η Ουκρανή νικήτρια της Eurovision το 2016, βρέθηκε μεταξύ των προσφύγων, λόγω της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, με την ίδια να έχει ανεβάσει στο Instagram σχετικές φωτογραφίες και βίντεο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamala (@jamalajaaa)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamala (@jamalajaaa)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamala (@jamalajaaa)

Για τον πόλεμο και τα συναισθήματα που έχει προκαλέσει η φρίκη που ζουν τις τελευταίες ημέρες μιλά, μέσα από τα social media η τραγουδίστρια Dorofeeva, που μοιράζεται τις σκέψεις της με τους πάνω από 9 εκατομμύρια followers της.

Με δάκρυα στα μάτια, γράφει σε ένα από τα post της: «Συγχωρέστε με για τα συναισθήματα μου. Δεν μπορώ να προφέρω αυτές τις λέξεις αλλιώς.

Παρακαλώ σταματήστε να διαδίδετε μίσος ο ένας προς τον άλλον. Ας θυμηθούμε ότι όλοι είμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Δεν υπάρχει τίποτα πιο πολύτιμο από τις ζωές. Και δεν έχει σημασία από ποια χώρα είσαι».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katya Osadcha (@kosadcha)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katya Osadcha (@kosadcha)

Η δημοσιογράφος και παρουσίαστρια Katya Osadcha, η οποία έχει 1.7m followers στο Instagram στέλνει επίσης μηνύματα υπερ της ειρήνης μέσα από τα social media.

Το ίδιο και ο CEO του Columbus Artist Andrii Kolomiiets.... Το Instagram του (5,112 followers) έχει γεμίσει με βίντεο και φωτογραφίες από τον πόλεμο.. πριν μια εβδομάδα έκανε σκι με την οικογένειά του, αλλά πλέον όλα είναι αλλιώς.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ