Απαγωγή στο Ντράφι: Τα λύτρα που έδωσε η οικογένεια του επιχειρηματία - πώς αφέθηκε ελεύθερος (βίντεο)

Ο 40χρονος φέρεται να είναι καλά στην υγεία του

Ελεύθερος αφέθηκε, το πρωί της Παρασκευής (4/3) ο 40χρονος επιχειρηματίας ανταλλακτικών αυτοκινήτων Γιώργος Κυπαρίσσης, τον οποίο είχαν απαγάγει στις 29 Δεκεμβρίου στο Ντράφι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο επιχειρηματίας φαίνεται να είναι καλά στην υγεία του, ενώ σημειώνεται ότι οι απαγωγείς, ζητούσαν λύτρα περίπου ενός εκατομμυρίου ευρώ. Ο επιχειρηματίας πρόκειται να καταθέσει σήμερα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

 

 

 

Τα λύτρα που έδωσε η οικογένεια

Ο επιχειρηματίας, αφέθηκε ελεύθερος το πρωί της Παρασκευής στην περιοχή του Τατοϊου και μάλιστα μετέβη με ταξί στη ΓΑΔΑ. Φαίνεται να είναι καλά στην υγεία του.

Στην αρχή οι απαγωγείς φέρονται να ζήτησαν 2 εκατομμύρια, τα οποία κατέβηκαν στο 1.5 εκατομμύριο και στη συνέχεια στο ένα εκατομμύριο. Να σημειωθεί ότι τις διαπραγματεύσεις με τους δράστες έκανε ο αδελφός του επιχειρηματία.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής "Το Πρωινό" τελικά μετά από τη σπαρακτική έκκληση της μητέρας του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση, αφέθηκε ελεύθερος σήμερα καταβάλοντας η οικογένειά του λύτρα ύψους 800.000 ευρώ.

Στη διαδικασία διαπραγμάτευσης με τους απαγωγείς, σύμφωνα με πληροφορίες της Κέλλης Χεινοπώρου, μεγάλη σημασία είχε ο χειρισμός της οικογένειάς του, της μητέρας του και του αδερφού του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ