Η Naomi Campbell τόπλες στο show της Off-White: Cindy Crawford & Helena Christensen μαζί της στην πασαρέλα (φωτό & βίντεο)

Μια επίδειξη με τα διασημότερα μοντέλα

Το πρώτο show της Off-White, μετά τον θάνατο του ιδρυτή της Virgil Abloh, έγινε σε κλίμα συναισθηματικά φορτισμένο και θα μείνει στην ιστορία της μόδας, ως μια ξεχωριστή στιγμή.

Η βραδιά έναρξης της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι αποτέλεσε ένα φόρο τιμής στον άνθρωπο που άλλαξε πραγματικά τον κόσμο της μόδας και τους ανθρώπους μέσα σε αυτόν.

Η στενή φίλη του σχεδιαστή μόδας, Naomi Cambell εμφανίστηκε στο catwalk τόπλες, με ένα εντυπωιακό κολιέ να καλύπτει τα επίμαχα σημεία. Παράλληλα φορούσε ένα βελούδινο θαλασσί παντελόνι, μαύρο μακρύ σακάκι και καπέλο στο ίδιο χρώμα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??? (@chimagazineit)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mixer.hr (@mixer.hr)

Μαζί της στην πασαρέλα ανέβηκε επίσης η Cindy Crawford, αλλά και μια σειρά από νεότερα διάσημα μοντέλα, όπως η Kaia Gerber (κόρη της Crawford) η Gigi και η Bella Hadid, η Kendall Jenner και η Adut Akech.

Ακόμα στο catwalk είδαμε την Serena Williams, την Helena Christensen και την Amber Valletta.

Όπως αναφέρει η βρετανική Vogue η επίδειξη ονομαζόταν Spaceship Earth: an Imaginary Experience, αλλά ήταν μια πολύ πραγματική υπενθύμιση του αντίκτυπου που είχε ο Abloh και του ότι τα ρούχα του ήταν φτιαγμένα για να κάνουν μια δήλωση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ