Tres chic η βασίλισσα Ράνια: Έλαβε βραβείο μαζί με τον βασιλιά της - η κόκκινη φούστα, το floral φόρεμα (φωτό & βίντεο)

Οι δύο εμφανίσεις της royal στα Ηνωμένα Αραβαικά Εμιράτα

Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας επισκέφθηκε τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αυτό το Σαββατοκύριακο, με την royal να λαμβάνει το βραβείο Zayed, μαζί με τον σύζυγό της βασιλιά Αμπντάλα Β.

Γνωστή για την αίσθηση του στυλ, η βασίλισσα Ράνια ντύνεται πάντα κομψά και συχνά καλωσορίζει τα χρώματα, τα ρέοντα υφάσματα και τα prints στην γκαρνταρόμπα της.

Για τις επίσημες εμφανίσεις της λοιπόν η σύζυγος του βασιλιά της Ιορδανίας επέλεξε δύο σικάτα outfits, ενώ ανέβασε στο Instagram και σχετικές φωτογραφίες.

Φωτογραφίες: Instagram

«Με την Αυτού Μεγαλειότητα κατά την παραλαβή του Βραβείου Zayed για την Ανθρώπινη Αδελφότητα. Είμαι ευγνώμων που μοιράζομαι αυτό το βραβείο με την Αυτού Μεγαλειότητα Βασιλιά Αμπντουλάχ Β', ο οποίος ενσαρκώνει τις αξίες που γιορτάζουμε σήμερα: ανεκτικότητα, καλή θέληση και ακλόνητη δέσμευση για την ειρήνη.

Μου δίνει μεγάλη υπερηφάνεια που δέχομαι αυτό το βραβείο που φέρει το όνομα της εικόνας γενναιοδωρίας στον αραβικό κόσμο και όχι μόνο, του αείμνηστου Σεΐχη Zayed bin Sultan Al Nahyan» διαβάζουμε σε μια από τις αναρτήσεις της.

 

 

 

 

 

 

 

 

Για την τελετή που έγινε το Σάββατο στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αρβαικών Εμιράτων η Ράνια φόρεσε μια κόκκινη φούστα Emilia Wickstead, την οποία συνδύασε με ένα λευκό πουκάμισο. Το look ολοκληρώθηκε με μια τσάντα ώμου Chloe Mily και nude γόβες Salvatore Ferragamo, σύμφωνα με το thenationalnews.com.

Την προηγούμενη μέρα η βασίλισσα Ράνια βρέθηκε στο Άμπου Ντάμπι, με την royal να επιλέγει ένα floral φόρεμα σε ροζ και μαύρο χρώμα, το οποίο θύμιζε το στυλ της δεκαετίας του 50. 

Photo: Instagram

Ήταν μια δημιουργία από τον οίκο Erdem, την εταιρεία πολυτελείας που ιδρύθηκε στο Λονδίνο από τον Καναδοτούρκο σχεδιαστή μόδας Erdem Moralioglu το 2005.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ