Ρωσίδα επιλαχούσα Μις Υφήλιος παραμορφώθηκε από βλεφαροπλαστική & lifting - τα μάτια της δεν κλείνουν, το πρόσωπο «μαρμάρωσε» (φωτό & βίντεο)

Μιλήσει ανοιχτά για τον εφιάλτη που της στερεί πλέον την δυνατότητα ακόμη και να χαμογελάσει…

Η 43χρονη Yulia Tarasevich, δεν μπορεί πια να κλείσει τα μάτια της αλλά ούτε να κάνει την παραμικρή κίνηση με το πρόσωπο της.

Η Ρωσίδα καλλονή παραμορφώθηκε μετά από μία σειρά αποτυχημένων πλαστικών επεμβάσεων. 

Η 43χρονη επιλαχούσα μισή υφήλιος του 2000 δεν μπορεί πια να κλειστά μάτια της μετά την βλεφαροπλαστική αλλά είναι αδύνατον και να κάνει γκριμάτσες οι κάποιες άλλες κινήσεις με τους μυς του προσώπου της μετά το facelift.



Η Ρωσίδα καλλονή μιλήσει ανοιχτά για τον εφιάλτη που της στερεί πλέον την δυνατότητα ακόμη και να χαμογελάσει…

Αν και μπήκε στην πρώτη γραμμή σε καλλιστεία που έγιναν πριν από δύο χρόνια,  η απόφαση αμέσως μετά, να υποβληθεί στις μοίρες αυτές χειρουργικές επεμβάσεις την κατέστρεψε.

Η μητέρα δύο παιδιών δήλωσε ότι το πρόσωπο της πρήστηκε πάρα πολύ άσχημα και φλεγόταν μετά τις επεμβάσεις που της κόστισαν 3000 £, σύμφωνα με την Daily Mail.

«Όταν πήγα να κάνω τις διορθωτικές κατά τη γνώμη μου λόγω ηλικίας μικροεπεμβάσεις ήμουν μια χαρά. Δυστυχώς κατάφερα να χάσω την υγεία μου έχω ξοδέψει άλλες 20.000 £ για να διορθώσω τις ζημιές που έγιναν στο πρόσωπό μου αλλά δεν έχω καταφέρει το σπουδαιότερο δηλαδή να μπορώ να κλείνω τα μάτια μου.

Έχω καταθέσει αγωγές και μηνύσεις εναντίον των δύο γιατρών που εμπλέκονται στις αρχικές επεμβάσεις οι οποίες με παραμόρφωσαν αν και αυτή δηλώνουν ότι το πρόβλημα  οφείλεται σε γενετικό μου ελάττωμα».

Μιλώντας στο ρώσικο κανάλι ένα και δείχνοντας τα σημάδια στα μάγουλα της εξηγεί ότι εξαιτίας των επεμβάσεων έπαψε να έχει ιστούς το πρόσωπο της.

Όσα  χρήματα και να κερδίσει η κάποτε πανέμορφη Ρωσίδα είναι βέβαιο ότι δεν θα μπορέσει να ανακτήσει τον εαυτό της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ