ΗΠΑ: 6χρονη που αγνοούνταν 2 χρόνια βρέθηκε σε μυστικό δωμάτιο κάτω από σκάλα - την είχαν απαγάγει οι γονείς της (βίντεο)

 Ο χώρος όπου βρέθηκε ήταν μικρός, κρύος και υγρός

Ένα 6χρονο σήμερα κορίτσι που αγνοούνταν εδώ και δύο χρόνια, βρέθηκε τη Δευτέρα από την αστυνομία, σε ένα μυστικό δωμάτιο, κάτω από μια σκάλα, σε σπίτι της Νέας Υόρκης.

Η Paislee Shultis - η οποία είχε εξαφανιστεί όταν ήταν τεσσάρων μόλις ετών - βρέθηκε σε κατοικία στο Saugerties, περίπου 45 μίλια νότια του Albany, το βράδυ της Δευτέρας αφού οι αρχές έλαβαν πληροφορία σχετικά με το πού βρίσκεται, σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα Saugerties.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τη νεαρή κοπέλα μετά από μια ώρα έρευνας σε ένα αυτοσχέδιο δωμάτιο κάτω από μια σκάλα που οδηγούσε στο υπόγειο, αναφέρει το nbcnews.com.

Ο ντετέκτιβ Erik Thiele σημείωσε ότι κάτι του φαινόταν περίεργο στη σκάλα και είδε μια κουβέρτα αφού έστρεψε τον φακό του προς τα σκαλιά.

«Οι ντετέκτιβ χρησιμοποίησαν ένα εργαλείο για να αφαιρέσουν πολλά από τα ξύλινα σκαλοπάτια, και τότε είδαν ένα ζευγάρι μικροσκοπικά πόδια» ανέφερε η αστυνομία σε δήλωση την Τρίτη.

«Μετά την αφαίρεση πολλών ακόμη σκαλοπατιών, το παιδί και ο απαγωγέας της ανακαλύφθηκαν μέσα στο δωμάτιο. Ο χώρος ήταν μικρός, κρύος και υγρός». Σύμφωνα με το NBC News στο δωμάτιο μαζί με την μικρή ήταν η μητέρα της.

Οι παραϊατρικοί εξέτασαν την Paislee και αφού διαπίστωσαν ότι ήταν καλά στην υγεία της, επέστρεψε στον νόμιμο κηδεμόνα της, είπε η αστυνομία.

Η εξαφάνιση του 4χρονου τότε κοριτσιού δηλώθηκε τον Ιούλιο του 2019 και οι αρχές πιστεύουν ότι την πήραν οι «γονείς που δεν την έχουν την επιμέλεια». 

Η Paislee ήταν 4 ετών όταν οι γονείς της έχασαν την επιμέλεια της ίδιας και της μεγαλύτερης αδερφής της στο Cayuga Heights πάνω από 150 μίλια μακριά από το σημείο που βρέθηκε, σύμφωνα με την τοπική Daily Freeman. Δεν είναι σαφές γιατί οι γονείς είχαν χάσει την επιμέλεια των παιδιών.

Η μεγαλύτερη κόρη ήταν στο σχολείο τη στιγμή της απαγωγής και κατέληξε να ζει με νόμιμο κηδεμόνα. Οι Kimberly Cooper, Kirk Shultis, Jr. και Kirk Shultis, Sr. (οι γονείς και ο παππούς, στο σπίτι του οποίου φέρεται να βρέθηκε το κορίτσι) συνελήφθησαν και κατηγορήθηκαν για την εξαφάνιση της Paislee.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ