Vincent Cassel και Tina Kunakey σε στιγμές απόλυτης ευτυχίας! Οι φωτό στο σκάφος & η ρομαντική απόδραση

Η ανάρτηση του ηθοποιού για του Αγίου Βαλεντίνου

Ο Vincent Cassel ερωτεύτηκε την πανέμορφη Tina Kunakey πριν από επτά χρόνια και οι δυο τους παραμένουν τρελοί ο ένας για τον άλλο, όπως αποδεικνύεται και από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε στο Instagram ο ηθοποιός, με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Η αγάπη δεν έχει ηλικία, κάτι που γνωρίζει καλά το ζευγάρι, αφού τους χωρίζουν 31 χρόνια - εκείνος είναι 55 και το μοντέλο και ηθοποιός μόλις 24. 

«Όταν γνώρισα την Tina στο Biarritz, ήταν μόλις 18 ετών. Δεν ήξερα πόσο χρονών ήταν όταν τη γνώρισα. Δεν διαλέγεις ποιον θα ερωτευτείς. Την επόμενη μέρα, όταν μου το είπε, ξαφνιάστηκα λίγο, αλλά σκέφτηκα ότι, λοιπόν, έτσι συμβαίνει» είχε πει ο ίδιος σύμφωνα με το purepeople.com στη Journal de France.

Την Δευτέρα λοιπόν ο γοητευτικός Γάλλος ηθοποιός, ο οποίος ήταν παντρεμένος με την Monica Bellucci και έχει μαζί της δύο παιδιά (την 11χρονη Léonie και την 17χρονη Deva) ανέβασε στο Instagram μερικές φωτογραφίες στις οποίες τον βλέπουμε σε στιγμές ευτυχίας μαζί με την αγαπημένη του Tina.

Οι δυο τους βρίσκονται σε κάποιο σκάφος ενώ στα στιγμιότυπα γελούν και αγκαλιάζονται. 

Φωτογγραφίες: Instagram?@morganelay

«Και η ζωή συνεχίζεται.. Καλή V Day» έγραψε στο Post του ο Cassel, ενώ σύμφωνα με την ανάρτηση τις φωτογραφίες τράβηξε η φωτογράφος με έδρα το Παρίσι και το Λονδίνο Morgane Lay.

Ο Cassel και η Tina, όπως μαθαίνουμε από ανάρτηση που έκανε η νεαρή σύζυγός του ηθοποιού, φαίνεται να πέρασαν ένα όμορφο ρομαντικό Σαββατοκύριακο σε κάποιο χειμερινό προορισμό, αφού η ίδια σε post της ανέβασε φωτογραφίες στις οποίες τους βλέπουμε μεταξύ άλλων να κάνουν σκι, αλλά και να χαλαρώνουν σε ένα τζακούζι.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες πατώντας το βελάκι στα δεξιά

 

 

Άλλωστε λατρεύουν τα ταξίδια και τα Χριστούγεννα είχαν βρεθεί στην Βραζιλία. «V week-end, ?! ??» έγραψε στην ανάρτηση που έκανε.

Όπως σημειώνει η  Daily Mail η Tina και ο Vincent υποδέχθηκαν την κόρη τους Amazonie τον Απρίλιο του 2019, λιγότερο από ένα χρόνο μετά τον παραμυθένιο γάμο τους.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια ιδιωτική τελετή στο δημαρχείο του Bidart, στη νοτιοδυτική Γαλλία, τον Αύγουστο του 2018, ενώ η σχέση τους έγινε γνωστή τον Ιούλιο του 2016, όταν η Tina τότε 19 ετών, μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με εκείνη να είναι αγκαλιά με τον τότε 49χρονο ηθοποιό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ