Αυτό είναι το ακριβότερο Airbnb στον κόσμο: Μια βραδιά κοστίζει 32.725 ευρώ - Στο Μεξικό με υπέροχη θέα, σπα - Έχουν πάει Beyonce , Lady Gaga

Oι Kardashians έχουν κάνει διακοπές στην Πούντα Μίτα.

Η Airbnb είναι ιστοσελίδα καταχώρησης, εύρεσης και ενοικίασης καταλυμάτων. Ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2008 από τον Joe Gebbia, τον Brian Chesky και τον Nathan Blecharczyk και έχει βάση το Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια.

Πρόκειται ουσιαστικά για μια ηλεκτρονική πλατφόρμα, που φέρνει σε επικοινωνία τον οικοδεσπότη με τον πελάτη, ενώ είναι ταυτόχρονα υπεύθυνη για την διεκπεραίωση της διαδικασίας της κράτησης.

Στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα μπορεί κανείς να βρεί φθηνά καταλύματα σε οποιαδήποτε περιοχή του πλανήτη θελήσει. 

Υπάρχουν όμως και ακριβά δωμάτια, τα οποία αποπνέουν χλιδή , άνεση και πολλοί ονειρεύονται να περάσουν ένα βράδυ εκεί. Ένα από αυτά τα καταλύματα είναι και το  «Casa Tau», μια βίλα στο Μεξικό.

Η τιμή διανυκτέρευσης ξεκινά από 32,725 ευρώ το βράδυ και διαθέτει 12 υπνοδωμάτια, 12 μπάνια, ιδιωτικό γυμναστήριο, σπα και υδρομασάζ.

Το θέρετρο βρίσκεταιστην περιοχή Πούντα Μίτα και στον εξωτερικό χώρο θα βρείτε πισίνα, ιδιωτικές ξαπλώστρες και υπαίθρια τραπεζαρία για 20 άτομα.

Η διαμονή περιλαμβάνει υπηρεσίες από ιδιωτικούς σεφ, σερβιτόρους, μπάρμαν, καθημερινή καθαριότητα, θεραπείες σπα και μασάζ, υπηρεσίες πλυντηρίου και πολλά άλλα σύμφωνα με το nzherald

Bρείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες

Ένα από τα highlights είναι η τεράστια υπαίθρια βεράντα που προσφέρει απίστευτη θέα στην ιδιωτική πισίνα και παραλία και στον Ειρηνικό Ωκεανό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ