Viral story: «Δώρισα το νεφρό μου στον φίλο μου και αυτός με απάτησε & με παράτησε» - την χώρισε… από το τηλέφωνο (βίντεο)

Πάλευε με μια χρόνια νεφρική νόσο και δεν ήθελε να τον δει να πεθαίνει

Το να δωρίσεις το νεφρό σου σε κάποιον που το έχει ανάγκη σίγουρα δεν είναι μια απόφαση που παίρνεις επιπόλαια.

Αλλά όταν η Colleen Le είχε την ευκαιρία να αλλάξει τη ζωή του φίλου της πριν από έξι χρόνια δεν χρειάστηκε να το πολυσκεφτεί και μπήκε κατευθείαν στο χειρουργίο για να σώσει τον καλό της. Μόνο που τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν και πολύ καλά για τη νεαρή σταρ του TikTok.

Η ίδια μέσα από βίντεο που έχουν γίνει viral στην πλατφόρμα εξήγησε πως πήρε την μεγάλη απόφαση να βοηθήσει τον φίλο της. Όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά, η Colleen είπε ότι ο εκείνος της είχε πει για το πώς πάλευε με χρόνια νεφρική νόσο από την ηλικία των 17 ετών.

Αυτό σήμαινε ότι έπρεπε να κάνει αιμοκάθαρση και τα νεφρά του λειτουργούσαν με μόλις 5% της μέσης χωρητικότητας. Η ίδια εξήγησε: «Αποφάσισα να κάνω εξετάσεις για να δω αν ταιριάζαμε γιατί δεν ήθελα να τον δω να πεθαίνει».

 

Όπως αναφέρει η The Sun ευτυχώς για το ζευγάρι, οι χειρουργικές επεμβάσεις στέφθηκαν με μεγάλη επιτυχία και και οι δύο ανέρρωσαν πλήρως.

Αν νομίζεται ωστόσο ότι ο αγαπημένος της, της ήταν αιώνια ευγνώμων... γράψτε λάθος! Την απάτησε μόλις 7 μήνες αργότερα...

Σε ένα νέο βίντεο που ανέβασε η Colleen εξήγησε πώς ο πρώην της της είπε ότι θα πήγαινε στο Λας Βέγκας για ένα μπάτσελορ πάρτι με μερικούς φίλους από την εκκλησία του. Εκείνη την εποχή, η TikToker έδινε τις τελικές της εξετάσεις και εμπιστευόταν πλήρως τον φίλο της, οπότε δεν της πέρασε από το μυαλό τι μπορούσε να ακολουθήσει.

Μέχρι που εκείνος βρέθηκε στο κατώφλι της και ομολόγησε την απάτη! Η κοπέλα είπε στα βίντεο ότι μετά από τα πολλά τον συγχώρεσε και του έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία. Όμως τρεις μήνες αργότερα την παράτησε και μάλιστα μέσω τηλεφώνου...

«Αν προοριζόμαστε ο ένας για τον άλλον, ο Θεός θα μας ξαναφέρει κοντά στο τέλος» της είπε, σύμφωνα με τα λεγόμενα της Collen. Η ίδια αναφέρει ακόμα ότι ο πρώην μετά τον χωρισμό της είπε ««Δώρισες το νεφρό σου μόνο» για την εικόνα σου.

Περιττό να πούμε ότι τα βίντεό της άφησαν τους followers της άναυδους!

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ