Η γκαρνταρόμπα της Chiara Ferragni στο Παρίσι τα έχει όλα: Κομψά ταγιέρ, σέξι δερμάτινα outfits, εκκεντρικά σύνολα (φωτό)

Είναι εκεί για την εβδομάδα μόδας με διάσημους οίκους να τη ντύνουν

Στο Παρίσι βρίσκεται, όπως άλλωστε ήδη σας είχαν γράψει στο Eirinika, η Chiara Ferragni με αφορμή την εβδομάδα μόδας στην πόλη του φωτός.

Αφού λοιπόν μας έδειξε πρώτα - πέρα από τα μεγάλα και ίσως όχι και τόσο κομψά φρύδια της - την σουίτα του χλίδάτου ξενοδοχείου που την φιλοξενεί και στο οποίο μένει κάθε φορά που πάει στην γαλλική πρωτεύουσα, τις ανοιχτές βαλίτσες της και την φωτογραφία του άντρα της Fedez, που έχει πάρει μαζί στο ταξίδι της, άρχισε να μας παρουσιάζει  σιγά, σιγά και την γκαρνταρόμπα της.

Photo: Instagtram

Η influencer, blogger και επιχειρηματίας, άλλωστε αφενός έχει πάνω από 26 εκατομμύρια followers στο Instagram και αφετέρου μερικοί από τους πιο γνωστούς οίκους μόδας της έχουν δώσει ρούχα τους για το fashion week του Παρισιού.

Ξεκινάμε λοιπόν από τα Schiaparelli εκκεντρικά σύνολα και συγκεκριμένα ένα μακρύ λευκό coat dress με μεγάλη μαύρη ζώνη και ιδιαίτερα σχέδια στο μπούστο.

Άκρως εντυπωσιακό και ένα χρυσό τρισδιάστατο top το οποίο και συνδύασε με στενό μαύρο παντελόνι και μυτερές γόβες.

Άλλος ένας οίκος μόδας που έδωσε στην Ιταλίδα influencer ένα chic σύνολό του για τις εμφανίσεις της στο Παρίσι ήταν και ο Dior με την Ferragni να ποζάρει φορώντας ένα κομψό πράσινο σετ (φούστα σακάκι) από το διάσημο brand.

Η εταιρεία David Koma έδωσε επίσης ένα outfit στην Chiara που πήγε στο show του brand ντυμένη σε στυλ που θύμιζε πολύ τα 00ς. Ειδικότερα φόρεσε ένα μαύρο δερμάτινο παντελόνι με ανοίγματα, ασορτί τζάκετ και ένα μαύρο ζιβάγκο με ένα κύκλο στο μπούστο, που άφηνε ακάλυπτο το δέρμα.

Σε άλλο post της την βλέπουμε τέλος να φορά ένα θαλασσί ταγιέρ με χρυσές λεπτομέρειες, συνδυασμένο με μαύρο καλσόν, λευκές μπότες και κόκκινο τσαντάκι.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ