Η Chiara Ferragni στο Παρίσι με τεραστια tattoo φρύδια! Το πολυτελές ξενοδοχείο που την φιλοξενεί (φωτό)

Πήρε μαζί της και μια φωτογραφία του συζύγου της

Στο Παρίσι βρίσκεται η Chiara Ferragni για την εβδομάδα μόδας, με την ίδια να μοιράζεται στο Instagram σχετικές φωτογραφίες.

Ειδικότερα η influencer, blogger και επιχειρηματίας με τους πάνω από 26 εκατομμύρια followers, ανέβασε εικόνες της από το Hôtel de Crillon όπου και μένει κάθε φορά που επισκέπτεται την πόλη του φωτός. Παράλληλα το ξενοδοχείο φιλεξενεί συχνά τόσο εκείνη, όσο και την αδελφή της Valentina.

Σε μια από τις φωτογραφίες λοιπόν η Chiara ποζάρει φορώντας ένα γαλάζιο outfit και ασορτί σκιά στα μάτια της ενώ δεν μπορούσαμε να μην προσέξουμε τις φρυδάρες της που μάλλον δεν ταιριάζουν και πολύ με το λεπτό της πρόσωπο.

Photo: Instagram

Η αλήθεια είναι ότι τα μεγάλα φρύδια είναι της μόδας ωστόσο σε αυτή την περίπτωση πιστεύουμε ότι την αγριεύουν και την μεγαλώνουν.

Σε δεύτερη ανάρτηση που έκανε από το παρισινό ξενοδοχείο η Ιταλίδα influencer που έχει δύο παιδιά με τον σύζυγό της Fedez, τον Leo (3 ετών) και την Vittoria (10 μηνών) δημοσείευσε φωτογραφίες από το δωμάτιο στο οποίο μένει.

Φωτογραφίες: Intagram

Ντυμένη απλά και στυλάτα με ένα τζιν παντελόνι και ζεστό πουλόβερ η Chiara πόζαρε στη σουίτα του Hôtel de Crillon, Hôtel de Crillon,  ενώ έδειξε παράλληλα στους θαυμαστές της και το Dior μπλε τσαντάκι της.  Μάλιστα όπως είδαμε στις εικόνες έχει πάρει μαζί της και μια φωτογραφία του αγαπημένου της συζύγου, τον οποίο και σκέφτεται όσο είναι μακριά.

Ο μουσικός και η blogger πριν φύγει για το Παρίσι πέρασαν όλοι μαζί στο Μιλάνο τα γενέθλια της 10 μηνών κορούλας τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ