Το δερμάτινο cigarette της βασίλισσας Λετίσια: Νεανική & σέξι εμφάνιση για την πρώην παρουσιάστρια, σήμερα γαλαζοαίματη (φωτό & βίντεο)

Άλλη μια κομψή εμφάνιση για την σύζυγο του βασιλιά Φελίπε

Στη 42η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στη Μαδρίτη βρέθηκαν την περασμένη Τετάρτη η βασίλισσα Λετίσια και ο βασιλιάς Φελίπε της Ισπανίας, που προσπαθούν να στηρίξουν έναν από τους κλάδους που επλήγησαν ιδιαίτερα κατά την περίοδο της πανδημίας.

Οι Ισπανοί royals έτσι δεν μπορούσαν έτσι να λείψουν από το FITUR, την ετήσια έκθεση, στην οποία δίνουν άλλωστε κάθε χρόνο το παρών.

Φωτογραφίες: Twitter 

Για την περίσταση λοιπόν η 49χρονη μητέρα της διαδόχου πριγκίπισσας Λεονόρ και της πριγκίπισσας Ινφάντα Σοφίας επέλεξε ένα νεανικό και σέξι look, αφού συνδύασε το σύνολό της με ένα δερμάτινο μαύρο cigarette παντελόνι από το brand Uterque.

Ολοκλήρωσε δε την εμφάνισή της με ένα λευκό ζιβάγκο από τον Hugo Boss, ένα σπρόμαυρο κομψό παλτό και θηλυκές γόβες Manolo Blahnik.

 

Στις 19 Ιουνίου 2014, η σύζυγος του Φελίπε, Λετίσια έγινε η βασίλισσα της Ισπανίας, μετά από την παραίτηση του Βασιλιά Χουάν Κάρλος Α΄. Είναι η πρώτη ισπανικής καταγωγής βασιλική σύζυγος μετά την Μερσέντες της Ορλεάνης, πρώτη σύζυγο του Αλφόνσο ΙΒ΄.

Είναι επίσης η πρώτη κοινή θνητή Ισπανή βασίλισσα, ενώ πριν γίνει royal δούλευε ως δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ