Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Το τετράγωνο Σελήνης με τον Άρη δημιουργεί ένα περίεργο κλίμα στην ψυχολογία μας

Αναλυτικά οι προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Το Σάββατο η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, μολονότι για κάποιες ώρες το βράδυ θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας από τις 21:46 μέχρι τις 00:02 της Κυριακής που θα περάσει στον Ζυγό.

Η τελευταία της όψη από την Παρθένο, το τετράγωνο με τον Άρη, δημιουργεί ένα περίεργο κλίμα στην ψυχολογία μας, μας κάνει πιο ανήσυχους και είμαστε πιο βιαστικοί στα συμπεράσματα μας, ενώ μπορεί να υπάρχει κι ένα πιο νευρικό κλίμα στις σχέσεις μας.

Η είσοδος της Σελήνης στον Ζυγό, όπου θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της Κυριακής, μας ανακουφίζει γιατί σταματά να ερεθίζει τόσο την ψυχολογία μας και στρέφει τις σκέψεις στις σχέσεις μας.

Η Κυριακή είναι μια «ιδιαίτερη» μέρα, καθώς ο Ήλιος συναντά τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο δημιουργώντας πιο χαοτικές συνθήκες στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις και ο Άρης βρίσκεται στην 29η μοίρα (αναιρετική μοίρα) του Τοξότη δείχνοντας μια τάση επιθετικότητας, νευρικότητας και έντασης. Ας είμαστε όλοι λίγο πιο προσεκτικοί στις μετακινήσεις και ας μην ενδίδουμε σε καβγάδες κι επιθέσεις για ψύλλου πήδημα.

ΚΡΙΟΣ

Με τη Σελήνη να εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο το Σάββατο μπορεί να νιώθετε ιδιαίτερα κουρασμένοι ή στρεσαρισμένοι από τις προηγούμενες κιόλας μέρες και την ένταση της δουλειάς ή των όποιων υποχρεώσεων σάς βαραίνουν.

Προσπαθήστε λοιπόν να μην πιέσετε ακόμη περισσότερο τον εαυτό σας και βρείτε λίγο χρόνο να τον διαθέσετε στην ξεκούραση, στη φροντίδα της διατροφής σας και στη φυσική σας κατάσταση. Ακόμη, αποφύγετε την επικριτική διάθεση απέναντι στον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Αν έχετε να πείτε κάτι αιχμηρό, φροντίστε να κάνετε παράλληλα κι ένα θετικό σχόλιο για να εξισορροπηθεί το πράγμα.

Η Σελήνη προχωρά το βράδυ στον Ζυγό, όπου και θα μείνει σε όλη τη διάρκεια της Κυριακής στρέφοντας την προσοχή σας στις σημαντικές σας σχέσεις και συνεργασίες. Όμως με τη σύνοδο του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή, μπορεί να αντιμετωπίσετε μπερδέματα, παρεξηγήσεις ή τεχνικά προβλήματα στην επικοινωνία. Πιθανώς ακόμη και στις μετακινήσεις ή σε σχέση με το μεταφορικό σας μέσο. Απλοποιήστε όσο μπορείτε αυτά που έχετε να κάνετε μέσα στη μέρα και μην παιδεύετε τον εαυτό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σάββατο βρίσκει τη Σελήνη ακόμη στην Παρθένο και ίσως εκείνη η βόλτα ή η έξοδος σε ένα ωραίο εστιατόριο που σχεδιάζατε να είναι πιο κοντά στην υλοποίηση της. Πρακτικά θέματα των οικονομικών μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο, αλλά αποφύγετε να υψώσετε τόνους για οικονομικές διαφορές, διότι πιθανώς να μη βρείτε το δίκιο σας. Η Σελήνη θα προχωρήσει στον Ζυγό το βράδυ του Σαββάτου μέσα στον 6ο Ηλιακό σας οίκο της δουλειάς και της υγείας.

Εγώ θα σας προτείνω αν έχετε την πολυτέλεια του χρόνου να κάνετε λίγη οικονομία δυνάμεων κι αντί να ασχοληθείτε πάλι με «πρέπει» και δουλειές να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας αυτό το Σαββατοκύριακο. Προσπαθήστε να κάνετε πιο χαλαρές κι ευχάριστες δραστηριότητες το Σάββατο και την Κυριακή ασχολείστε με όσα έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα.

Η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή την Κυριακή σας δημιουργεί μια ανησυχία για τον τομέα της καριέρας ή μπορεί να έχετε κάποιες καθυστερήσεις ή εμπόδια στις εξελίξεις παροδικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το Σάββατο εξακολουθεί η Σελήνη να βρίσκεται στην Παρθένο και μάλιστα συναντά σε όψη τετραγώνου τον Άρη στον Τοξότη. Μπορεί να υπάρχει κάτι που σας δημιουργεί αγωνία και πιθανώς να μη βρίσκεται και η ιδανική λύση. Ενδεχομένως ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον να σας βοηθήσει αρκετά με τις συμβουλές του να ξεπεράσετε κάποιο πρόβλημα.

Από την άλλη, απλά μπορεί να μην έχετε καθόλου κέφια ή να νιώθετε άτονοι και χωρίς ενέργεια.

Από το βράδυ του Σαββάτου η Σελήνη περνώντας στον Ζυγό δημιουργεί μια καλύτερη αίσθηση των πραγμάτων γύρω σας και κάπως φτιάχνει και τη δική σας διάθεση. Την Κυριακή ο Ήλιος συναντά τον ανάδρομο κυβερνήτη σας Ερμή και πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε θέματα επικοινωνίας, αφενός για να μην κάνετε λάθη ή να πέσετε θύματα παραπληροφόρησης.

Γι’ αυτό καλό θα ήταν να εξετάζετε προσεκτικά ό,τι διαβάζετε και διαδίδετε. Προσοχή και στις ηλεκτρονικές σας συναλλαγές.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ