Chiara Ferragni: Το φόρεμα «φωτιά» για τα γενέθλιά της καλλονής – «Ό,τι θα μπορούσα να ευχηθώ το έχω εδώ, την αγάπη των παιδιών & των φίλων μου» (φωτό)

Χώρισαν οριστικά με τον Fedez;

Η καλλονή Chiara Ferragni γιόρτασε τα 37 της χρόνια μόνο με τα παιδάκια της και φίλους, φορώντας το λεγόμενο «revenge dress», ένα φόρεμα αισθησιακό στο κόκκινο της φωτιάς.

«Αυτά είναι ξεχωριστά γενέθλια για μένα», άρχισε να λέει η influencer, ενώ μοιράστηκε στα κοινωνικά δίκτυα μερικά στιγμιότυπα από το πώς πέρασε την ημέρα της 7ης Μαΐου.

«Ό,τι θα μπορούσα να ευχηθώ το έχω εδώ: την αγάπη των παιδιών μου, την οικογένειά μου και τους φίλους μου στο πλευρό μου», γράφει η Ιταλίδα στην ανάρτησή της, σημειώνοντας ότι είναι έτοιμη να ξεκινήσει ένα «νέο κεφάλαιο» στη ζωή της.

Το 37χρονο μοντέλο επέλεξε για τα γενεθλιά της, ένα εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα. Ένα από τα πιο κολακευτικά χρώματα, που όμως θα μπορούσε να κρύβει και ένα μήνυμα, καθώς αυτό το χρώμα συνδέεται με τη δύναμη και το πάθος.

Διαβάστε ακόμα: Διαζύγιο-Βόμβα! Χώρισε η Κιάρα Φεράνι με τον ράπερ Φέντεζ - Τα προβλήματα μεταξύ τους

Απογειώσε την εμφάνισή της διαμαντένια κοσμήματα από τον Cartier.

Ο χωρισμός του μοντέλου από τον άντρα της

Αυτόν τον Φεβρουάριο, η Chiara χώρισε με τον συζυγό της, τον Fedez. Ένας χωρισμός που η ίδια αρχικά είχε πει πως ήταν μια «συζυγική κρίση», αλλά που φαίνεται να γίνεται όλο και χειρότερη.

Ο τραγουδιστής δεν ζει πλέον μαζί της και έχουν να εμφανιστούν μαζί από τον Μάρτιο, όταν βρέθηκαν στο πάρτι γενεθλίων της κόρης τους Vittoria. 

Τέλος ακούγεται ότι ότι ο τραγουδιστής έχει σχέση με τη νεαρή Ludovica Di Gresy και ότι το τέλος με το μοντέλο είναι οριστικό.

Να θυμίσουμε ότι ο Fedez και η Chiara ήταν παντρεμένοι για 7 χρόνια και έχουν μαζί δύο παιδιά: τον Λεόνε (γενν. 19 Μαρτίου 2018) και την Βιτόρια (γενν. 23 Μαρτίου 2021).

Διαβάστε ακόμα: Chiara Ferragni-Fedez: Ξανά μαζί! Στον ίδιο χώρο γιόρτασαν τα γενέθλια του μικρού γιου τους, Leone (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ